06 / 05 / 2024

isviçrede yasalara uygun olmayan dünyanın en uzun bankı nerede

isviçrede yasalara uygun olmayan dünyanın en uzun bankı nerede

İsviçre' nin Alp Dağları bölgesindeki Appenzell şehrinde Kronberg Dağı' nda bulunan "bir kilometre uzunluğundaki dünyanın en uzun ahşap bankı"nın hukuk dışı yapı ilan edildiği bildirildi...

Çamaşır kurutma makinesi fiyatları ne kadar, en uygun hangi marka? 12 Mart 2023 fiyat listesi...

Kurutma makineleri, çamaşırları kısa sürede kurutarak kullanıma hazır hale getiriyor. Özel programları sayesinde kumaş türüne uygun kurutma şekli belirlenebiliyor. Peki, en ucuz kurutma makinesi hangisi? Bosch kurutma makinesi kaç TL? İşte detaylar...

A101 uygun fiyata iPhone SE satışı yapıyor! Bu fırsatı kaçırmayın! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101 geçtiğimiz günlerde iPhone 11'i satışa sundu ve stoklar kısa sürede tükendi. Şimdi ise uygun fiyatıyla dikkat çeken iPhone SE modeli satışa sunuldu.Online satışa özel uygulanan kampanyayı sakın kaçırmayın! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bu fırsatı kaçırmayın! A101 uygun fiyata iPhone SE satışı yapıyor! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

A101 geçtiğimiz günlerde iPhone 11'i satışa çıkarmıştı ve satışa çıktığı gibi hızla kısa sürede stokları tükenmişti. Şimdi ise uygun fiyatıyla tanınan iPhone SE modelini satışa çıkardı! Online satışa özel uygulanan kampanyayı sakın kaçırmayın! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Kirayı ödemeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Konut ya da işyerini kiraya veren mal sahipleri kira bedeli ödemesi yapmayan kiracıların yasalara uygun nasıl tahliye edilebileceğini araştırıyor. Peki, kirayı ödemeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Tarım arazileri 'hobi bahçeleri' ile ikinci konut alanına dönüştü!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Hobi bahçeleri yasalara uygun olmayan, tarım alanlarının amacı dışında kullanılmasına yönelik planlamalardır" dedi ve "Bu tarz hobi bahçelerinden, villalardan almamalarını vatandaşımızdan rica ediyorum" şeklinde konuştu.

Sosyal medyada kayıt dışı emlak alım satımına uyarı!

Muğla'da, sosyal medya üzerinden son dönemde kayıt dışı emlak alım satımı yapanların arttığı ifade edildi. Yasalara uygun olmayan şekilde emlak alım satımı yapan kişi ve kuruluşlar, cezai yaptırımlar konusunda uyarıldı.

Depremden korunmak inşaat aşamasında başlar!

Afyonkarahisar Bolvadin Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Ümit Çınar, inşaat yapanların mutlaka yasalara uygun hareket etmesi gerektiğini söyledi. Çınar, ''Depremden korunmak inşaat aşamasında başlar'' dedi.

Kamulaştırmasız el atma davası hangi mahkemede açılır?

Anayasa ve yasalara uygun bir kamulaştırma işlemi yapmaksızın, bir kimsenin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malına sahiplenme kastı ile ve kalıcı olarak el koyarsa kamulaştırmasız el koymuş sayılıyor. Peki, kamulaştırmasız el atma davası hangi mahkemede açı

Çayırova Belediyesi arsa satışı hakkında açıklama yaptı!

Çayırova Belediyesi Temmuz ayı Meclis toplantısında tartışmalara neden olan arsa satışıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Demirci tarafından yapılan açıklamada satışın yasalara uygun olduğu kaydedildi.

İskan raporu ne kadar sürede alınır?

İskan, ruhsatlı binalar için ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belgeye deniyor. Peki, iskan raporu ne kadar sürede alınır?

Yıkımına başlanan Tuzla'daki Ermeni Yetimhanesi mülk sahibinden açıklama!

Yıkımına başlanan Ermeni Yetimhanesi’nin mülk sahibi Abdullah Fatih Atasoy'dan yapılan açıklamada, “Satın almak sureti ile tamamen kendi özel mülkiyetimdeki olan yerde yasalara uygun olarak yapacağım tüm tasarruflar şahsıma aittir” denildi.

16/9 kulelerinde son durum ne?

Zeytinburnu sahilinde yapılan 'onaltı dokuz' projesinde, yasalara uygun olmadığı gerekçesiyle inşaat ruhsatının iptal edilmesini talep ederek dava açan Mimar Yusuf Özden, şikayetini geri çekti.

16/9 kulelerinin ruhsat iptali davasından mimar çekildi, top danıştayda!

Zeytinburnu sahilinde yapılan ' Onaltı Dokuz ' projesinde, yasalara uygun olmadığı gerekçesiyle inşaat ruhsatının iptal edilmesini talep ederek dava açan Mimar Yusuf Özden, şikayetinden vazgeçti. .

isviçrede yasalara uygun olmayan dünyanın en uzun bankı nerede Haberi

isviçrede yasalara uygun olmayan dünyanın en uzun bankı nerede


İsviçre'nin Alp Dağları bölgesindeki Appenzell şehrinde bulunan dünyanın en uzun bankı hukuk dışı yapı ilan edildi.


Appenzeller Zeitung gazetesinde yer alan habere göre, İsviçre'nin peyniriyle ünlü ve alan bakımından ikinci en küçük kantonu olan Appenzell Innerrhoden'in Etik Komitesi, Kronberg Dağı'nda bulunan "bir kilometre uzunluğundaki ahşap bankın" yasalara uygun inşa edilmediğine hükmetti.


Kantonun yasal inşa alanının dışında bulunan bankın kanton için gerekli bir yapılaşma olmadığını belirleyen komiteden, yapılan yazılı açıklamada ayrıca bölgede turistlerin yürüyüş yapabileceği sırada dinlenmesi için oturma yerleri bulunduğuna dikkati çekti.


Bank, 2012 yılında bir peynir şirketi tarafından inşa edilmişti. Komite kararında yapımı hukuk dışı ilan edilen bankın ne zaman söküleceği ise...