15 / 05 / 2024

İtalya armatür

İtalya armatür

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

Avrupa Birliği ülkelerinde oturum izni nasıl alınır 2024?

Avrupa Birliği ülkeleri Fransa, Almanya, Hollanda, İtalya ve İspanya’da oturma izni nasıl alınır? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

2 bin yıllık antik lüks konut bulundu! 'Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi!

İtalya’nın başkenti Roma’da, ‘’olağanüstü’’ mozaiklerin yer aldığı 2 bin yıldan eski olan lüks bir konut bulundu. Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi.

Kırmızı Alarm: İtalya'da Öldürücü Sıcaklarla Mücadele Başladı, Türkiye Ne Kadar Tehdit Altında?

Dünya üzerinde küresel iklimin değişmesi çok fazla sıcaklığa neden oldu. Öldürücü sıcakların geleceği uyarısı yapıldı. İtalya'da sıcak ölen bir kişinin ardından ülkede art arda uyarılar yapılmaya başladı. İtalya’da sıcaklığın çok fazla olması insanların önlem alması gerektiğini gösteriyor.

10 yıllık davada son karar verildi! Lübnanlı aile 3 milyar TL'lik mirasın hak sahibi oldu!

İstanbul İstinye‘de Lübnanlı armatör dedelerinden miras kalan yaklaşık 40 bin metrekare arazi için hukuk savaşı veren Cheeba ve Jaroud aileleri mirasçı olduklarına dair 10 sene önce açtıkları dava sonuçlandı. Lübnanlı aile 3 milyar liralık mirasın hak sahibi oldu.

Avrupa ülkelerinden İsrail'e Filistin'deki yerleşimleri genişletme politikasına son vermesi çağrısı!

Fransa, Almanya, İspanya, İtalya ve İngiltere, İsrail'e işgal altında olan Filistin'de yeni yerleşimler hayata geçirme kararından vazgeçmesi için çağrı yaptı.

Divan Talya için 50 milyon dolarlık yatırım kararı!

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

Aristotle Onassis’in doğduğu ev için 3 milyon euroluk teklif!

Onassis Vakfı, Yunan armatör Aristotle Onassis’in doğduğu ev olarak bilinen Manisa'daki tarihi evi satın almak için 3 milyon euroluk teklif verdi. Manisa Akhisar'da yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı ise evi satmayacağını söyledi.

Aristotle Onassis'in evi için 26 milyon TL teklif!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı, Yunan armatör Aristotle Onassis'in doğduğu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfı'nın 3 milyon Euro'luk (yaklaşık 26 milyon TL) teklifine rağmen satmayı kabul etmedi. 

İtalya'da inşaat sektörü yarın faaliyete geçiyor!

Yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle en çok etkilenen ülkelerden olan İtalya'da yarın "virüsle yaşayacağı dönem" olarak tanımladığı 2. aşamaya geçiliyor. Ülkede yarın inşaat sektörü iş başı yapacak...

İtalya'da inşaat sektörü 4 Mayıs'ta faaliyete geçecek!

İtalya, koronavirüsün Avrupa'da sert bir şekilde etki ettiği ilk ülkeydi. İtalya'da normalleşme haritası çizildi, inşaat sektöründe faaliyetlerin 4 Mayıs'ta başlamasına karar verildi...

Sent Antuan Kilisesi'nin satışı için tedbir kararının kaldırılması isteniyor!

Sent Antuan Kilisesi'nin mülkiyet haklarına sahip olduklarını söyleyen İtalya kraliyet ailesi mensuplarının varisleri adına, kilise ve kilisedeki taşınmazların satılması amacıyla kilise yetkilileri tarafından alınan ihtiyati tedbir kararının kaldırılması isteniyor.

Gelibolu İnşaat'ın acı günü! Mehmet Aksoy vefat etti!

Gelibolu Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Armatör Mehmet Aksoy vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Mehmet Günsür İtalya'da köy evi aldı!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, son olarak İtalya’nın güneyinde yer alan küçük bir köyden bahçe içinde iki katlı bir ev aldı.

İtalya armatür Haberi

İtalya armatür

Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde iki gün sürecek olan fuarın açılışını Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Belediye Başkanı Özer Kayalı ve İtalya İzmir Konsolosu Anatonio Ionio yaptı. 


Fuarı düzenleyen İtalyan Gruppa Triveneto Başkanı Tiberio Fiesoli, Kuşadası’nda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Kuşadası’nda düzenlediğimiz organizasyonunun başarıyla sonuçlanacağına inanıyorum” dedi.


Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı  ise "Dünya Kuşadası’nı konuşacak dedik. Bu organizasyon ilk adımlardan biri. Bu tür organizasyonların tekrarlanması ve diğer ülkelerle de aynı ilişkilerin oluşturulması için çalışmalar yapacağız. Kongre merkezi bu nedenle önemli bir konumda. Türkiye AB’ye üye olması için elinden geleni yapmalı. Umarım önümüzdeki organizasyonlarda AB üyesi olarak ev sahipliği yaparız. Aynı denizi, Akdenizi paylaşan iki ülkenin insanları olarak bir birimizden farkımız yok, bir arada olmalıyız” dedi. 


Sektördeki bir çok yeniliğe ev sahipliği yapan fuar...