16 / 05 / 2024

İtalya fuarı

İtalya fuarı

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı!

İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı. Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez fuarda görücüye çıkardı.

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı gerçekleşti!

İtalya’da gerçekleşen Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı’na katılan Sema Ereren, gözlemlerini Habertürk okuyucuları için yazdı. İşte Ereren'in o yazısı...

ISVEA ve Danilo Zanna Unicera Fuarı'nda!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna ile Unicera Fuarı'nda bir araya geldi.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı'ndan döndü!

Ege Vitrifiye, İtalya'da gerçekleştirilen CERSAIE Seramik Fuarı'na orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünleri ile katıldı. Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, CERSAIE Fuarı'ndan bekledikleri verimi aldıklarını belirtti.

Ege Seramik CERSAIE Fuarı’na katıldı!

Dünya seramik sektörünün en önemli fuarlarından CERSAIE Fuar’ı, İtalya’nın Bologna kentinde 28 Eylül - 02 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Ege Seramik ve son teknoloji ürünleri, övgüler alarak Türkiye’ye geri döndü.

NG Kütahya Seramik 2016 koleksiyonlarını Cersaie Fuarı'nda sergiledi!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımlarını İtalya Cersaie Fuarı'nda sergiledi.

Etiyopya 12. Uluslararası Yapı Fuarı'nda 45 Türk firma katıldı!

Etiyopya 12. Uluslararası Yapı Fuarı, başkent Addis Ababa'da başladı. İnşaat, yapı ve mimarlık alanlarında Çin, Hindistan, İtalya, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden 200 kadar firmanın katıldığı fuara. Türk şirketleri çıkarma yaptı.

Bien Cersaie Fuarı'nda ödüllü tasarımlarını sergileyecek!

Yapı Sektörü’nde dünyanın en geniş kapsamlı fuarları olan Cersaie Fuarı, 28 Eylül-2 Ekim 2015 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek. BİEN fuarda yeni ve göz alıcı 100’ün üzerinde ürün çeşidi ile yerini alacak.

NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonlarıyla İtalya Cersaie Fuarı'nda!

NG Kütahya Seramik, yeni koleksiyonlarını ilk kez 28 Eylül- 2 Ekim günleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek olan Cersaie Fuarı’nda sergiliyor.

VitrA yeni ürünleriyle Cersaie Seramik Fuarı'nda!

VitrA, yeni karo serilerini, dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı Cersaie’de tanıtmaya hazırlanıyor. İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergileyecek.

Yurtbay Seramik CERSAIE Seramik Fuarı'na katılıyor!

Yurtbay Seramik, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak. Fuar İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

İtalya fuarı Haberi

İtalya fuarı

Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde iki gün sürecek olan fuarın açılışını Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Belediye Başkanı Özer Kayalı ve İtalya İzmir Konsolosu Anatonio Ionio yaptı. 


Fuarı düzenleyen İtalyan Gruppa Triveneto Başkanı Tiberio Fiesoli, Kuşadası’nda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Kuşadası’nda düzenlediğimiz organizasyonunun başarıyla sonuçlanacağına inanıyorum” dedi.


Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı  ise "Dünya Kuşadası’nı konuşacak dedik. Bu organizasyon ilk adımlardan biri. Bu tür organizasyonların tekrarlanması ve diğer ülkelerle de aynı ilişkilerin oluşturulması için çalışmalar yapacağız. Kongre merkezi bu nedenle önemli bir konumda. Türkiye AB’ye üye olması için elinden geleni yapmalı. Umarım önümüzdeki organizasyonlarda AB üyesi olarak ev sahipliği yaparız. Aynı denizi, Akdenizi paylaşan iki ülkenin insanları olarak bir birimizden farkımız yok, bir arada olmalıyız” dedi. 


Sektördeki bir çok yeniliğe ev sahipliği yapan fuar...