16 / 05 / 2024

italya I Saloni Milano 2014 fuarı ne zaman

italya I Saloni Milano 2014 fuarı ne zaman

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında üyelerini dünyaca ünlü fuarlara taşımaya devam ediyor. Bu kapsamda İtalya’da düzenlenen dünyanın en prestijli mobilya fuarlarından “I Saloni Milano 2014” fuarına katıldı...

İtalya'da uzaktan çalışana kira desteği!

İtalya, nüfusu azalan kasabalarındaki evleri 1 Euro değerinde satışa sunarken, şimdilerde de uzaktan çalışana para desteği kampanyası başlattı. İşte o kampanyanın detayları...

İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği'nden İtalya ve Türkiye değerlendirmesi!

İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği Başkanı Livio Manzini, "Çarkların yeniden dönme zamanı. Her iki ülke, imalatta ve turizmde yeniden atağa kalkma hazırlığı içerisinde." ifadelerini kullandı.

İtalya'da inşaat sektörü çalışanları iş başı yaptı!

İtalya'da, 2. aşamaya geçişle beraber inşaat, imalat ve toptan ticaret sektörlerinde, fabrikalarda 4 milyonu aşkın çalışan işbaşı yaptı.

italya'da inşaat sektörü iş başı yapıyor!

Koronavirüsle mücadele kapsamında İtalya'da ilk olarak inşaat, imalat ve toptan ticaret sektörleri işbaşı yapacak.

İtalya’daki işletmeciler restoranlarının açılmasını istiyor!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Avrupa'da en çok etkilediği ülkelerin başında gelen İtalya’da restoran işletmecileri sıkı karantina tedbirlerinin gevşetilerek yeniden faaliyete başlamak istediklerini söylüyor.

Türkiye İtalya ile üçüncü ülkelerde iş birliği yapabilir!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Türkiye'nin İtalya ile üçüncü ülkelerde iş birliği yapabileceğini bildirdi.

İtalya borçları için tarihi yapılarını satıyor!

İtalya hükümeti, tarihi binaların bakım masrafından kurtulmak ve kaynak oluşturmak için Rönesans dönemine ait yapılarını satma kararı aldı.

Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı!

Ünlü rapçi Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı. Bin metrekarelik evin fiyatının 30 milyon euro iddia edildi.

İşte Cristiano Ronaldo'nun İtalya'daki evi!

Real Madrid'ten ayrılacağı konuşulan Cristiano Ronaldo'nun Juventus'la anlaşması planlanıyor. Ronaldo, İtalya'da oturacağı ev için rezervasyon yaptırdı. Bin metrekarelik malikanenin 8 yatak odası bulunuyor.

Şişecam İtalya'da ikinci tesisi alıyor!

İnorganik büyüme fırsatlarını değerlendirmeye devam eden Şişecam İtalya'da ikinci tesisi almak için teklif verdi..

Andrea Agnelli sevgilisi için İtalya'dan ev aldı!

Juventus Başkanı Andrea Agnelli, Türk sevgilisi Deniz Akalın için kesenin ağzını açtı. Agnelli sevgilisi için İtalya'nın Como Gölü kentinden 21 milyon Euro'ya ev aldı.

Erdemir'den İtalya Ilva Çelik Fabrikası için teklif!

İtalya'nın sanayi devleri arasında yer alan ve Avrupa Birliği sınırları içerisindeki en büyük üretim kapasitesine sahip Ilva Çelik Fabrikası'nın satış ihalesinde teklif veren iki şirketten biri Erdemir oldu.

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

italya I Saloni Milano 2014 fuarı ne zaman Haberi

italya I Saloni Milano 2014 fuarı ne zaman


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında üyelerini dünyaca ünlü fuarlara taşımaya devam ediyor.


İtalya’da düzenlenen ve dünyanın en prestijli mobilya fuarlarından “I Saloni Milano 2014” fuarına BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO Yönetim Kurulu üyesi Emin Akça ile 10’uncu, 28’inci ve 29’uncu komite üyesi 30 kişilik heyet katıldı.


Her biri kendi sektöründe oldukça önemli olan fuarlara BTSO üyelerinin gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduğunu dile getiren BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Küresel Fuar Acentesi projemiz ile firmalarımız, dünyanın dört bir yanında düzenlenen fuar ve etkinliklere katılma imkanı buldu. Üyelerimizin ticaret hacminin arttırılmasını hedeflediğimiz bu projemiz kapsamında fuarlara katılan firmalara teşekkür ediyorum” dedi.


BTSO heyeti...