13 / 05 / 2024

italya statları

italya statları

İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından FC Inter'de, kısa bir süre önce kulübün çoğunluk hissesini alarak başkanlık koltuğunu alan Endonezyalı işadamı Erick Thorir'in, 2016 yılında yeni bir stat kazandırmak istediği söyledi...

İtalya'da eğlence sektörü çalışanlarından kira eylemi!

Italya'nın Naples kentinde eğlence sektörü çalışanları kira ve fatura ödemelerinin durdurulmalarını talep ediyor...

Muharrem Kasapoğlu: Türkiye'deki statlar inşaat kapasitesiyle dört dörtlük!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, başarılı sporcular yetişmesi için her türlü imkanı sağladıklarını belirterek, "Her yerde mükemmel tesisler var. Statlarımız Avrupa'da yok. Bizdeki statlar modernliği, inşaat kapasitesiyle dört dörtlük" dedi....

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM'de!

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Rusya'daki görkemli statların faturasını kim ödeyecek?

Rusya’da Dünya Kupası için bir çok yeni stat inşa edildi. Fakat şampiyona sonrasında bu görkemli statlar yerel yönetimlere hayli yüklü bir maliyet getirecek.

7 ildeki eski statlar Millet Bahçesi olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda Bursa, Eskişehir, Trabzon, Gaziantep, Konya, Samsun ve Ordu'da eski statların bulunduğu alanlar, "Millet Bahçesi"ne dönüştürülecek...

Alsancak ve Göztepe statlarının temelleri 9 Eylül'de atılacak!

Başbakan Binali Yıldırım İzmir’in düşman işgalinden kurtulduğu anlamlı günde Alsancak ve Göztepe statlarının temellerini atacak.

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalelerinde maliyet farkı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ,İzmir Milletvekili Hamza Dağ'la bir araya geldi. Altuğ, Göztepe ve Karşıyaka statları için düzenlenen yeni ihalelerdeki maliyet farkına dikkat çekti.

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalesi Haziran'da!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Göztepe ve Karşıyaka statlarının yapım ihalesinin gelecek ay gerçekleştirileceğini söyledi.

Türkiye'nin EURO 2024'e aday olduğu statlar!

Türkiye, son yıllarda yaptığı stadyum projeleriyle EURO2014 adaylığını ilan etti. Türkiye'nin EURO2024 adaylığında yer alabilecek statlar derlendi...

Ali Erten: Yeni statlar İzmir'e çok yakışacak!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statları için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Eğer her şey yolunda giderse, 2018- 19 sezonunda 3 yeni stat hizmete girmiş olacak" müjdesini verdi.

Göztepe ve Karşıyaka statlarına çözüm ışığı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi, Göztepe ve Karşıyaka statlarının üzerinde bulunduğu arazilerdeki hisselerini stat yapılma koşuluyla bedelsiz olarak devretti.

Aziz Kocaoğlu: İzmir statlarının davasını çekeriz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka ve Göztepe'de mahkeme kararıyla inşaatları durdurulan statlar için geri çekmeleri gereken bir dava olmadığını belirterek, "Mahkeme kararına dönüşmemiş bir dava varsa, bu davayı çekmeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

Karşıyaka ve Göztepe statları için imar uygulamaları yapılmalı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka ve Göztepe'de mahkeme kararıyla inşaatları durdurulan statlar için geri çekmeleri gereken bir dava olmadığını belirterek, "Mahkeme kararına dönüşmemiş bir dava varsa, bu davayı çekmeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

italya statları Haberi

italya statları

Milano'nun başkentliğini yaptığı Lombardiya Bölge Valisi Roberto Maroni'yi, kulübün onursal başkanı Massimo Moratti ile birlikte ziyaret eden mavi-siyahlı kulübün yeni başkanı Thorir, burada 2016 yılında yeni stat projesini hayata geçirmek istediğini anlattı. 


Thorir'in, Maroni'ye, "2016 yılında yeni stadın inşasına başlamak istiyorum" dediği ve yeni stat için uygun yerin kentte 2015 yılında yapılacak EXPO'nun fuar alanını işaret ettiği, Maroni'nin de yeni bir alan önermenin yanı sıra EXPO sonrası için "olabilir" dediği kaydedildi. 


Bu arada, FC Inter'in stat yapmak için gözüne kestirdiği EXPO alanında AC Milan'ın da gözü olduğu ortaya çıktı. AC Milan Kulübü'nün dün akşam verdiği baloya katılan Bölge Valisi Maroni'ye, kırmızı-siyahlı takımın asbaşkan Adriano Galliani'nin, "EXPO alanına ilişkin bizim çıkarlarımız var" dediği İtalyan spor basınına yansırken, iki kulüp arasındaki ezeli rekabetin...