05 / 05 / 2024

İtalyan devleri kanal istanbul

İtalyan devleri kanal istanbul

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vatikan gezisi sonrasında bir araya geldiği İtalya’nın önde gelen şirketlerinin CEO’larına Türkiye’yi anlatarak, İtalyan devlerini Kanal İstanbul projesi için davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İtalyan devlerine Kanal İstanbul daveti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vatikan gezisi sonrasında bir araya geldiği İtalya’nın önde gelen şirketlerinin CEO’larına Türkiye’yi anlatarak, İtalyan devlerini Kanal İstanbul projesi için davet etti.

Kanal İstanbul projesinin talipleri artıyor!

Kanal İstanbul projesi için ihale sürecinin önümüzdeki aylarda başlaması bekleniyor. Karadeniz ve Marmara'nın yapay bir boğazla bağlanacağı proje için Çinli, İtalyan ve Rus firmalarla ön görüşmeler yapıldı

Kanal İstanbul için talipler artıyor!

Kanal İstanbul projesi için ihale sürecinin önümüzdeki aylarda başlaması bekleniyor. Karadeniz ve Marmara'nın yapay bir boğazla bağlanacağı projeye, Çinli, İtalyan ve Rus firmaları ilgi gösteriyor.

Yenicekent İletim Kanalı Projesi 26 Aralık'ta tamamlanacak!

Yenicekent İletim Kanalı Projesi 26 Aralık'ta tamamlanacak. Denizli'de Pamukkale, Sarayköy ve Buldan ovalarını su ile buluşturacak Yenicekent İletim Kanalı Projesi'nin tünel kazı çalışmalarının 26 Aralık'ta tamamlanacağı bildirildi.

Kocaeli'deki köy yollarına V kanal uygulaması yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yenileme çalışması yaptığı tüm köy yollarına V kanal uygulaması gerçekleştiriyor. V kanallar ile asfalt altı malzemelerinin aşınmasının da önüne geçiyor.

Kanal İstanbul güzergahı belli oldu mu?

Kanal İstanbul güzergahı belli oldu ve güzergaha dair alan bilgisi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kanal İstanbul güzergahı 2014 itibariyle nasıl ortaya çıktı? Kanal İstanbul güzergahı hangi ilçe ve mahallelerden geçiyor? İşte Kanal İstanbul güzergahı...

Kanal İstanbul güzergahı değişti!

Kanal İstanbul güzergahı değişti ve yeni Kanal İstanbul güzergahı yayınlandı. Kanal İstanbul güzergahı neden değişti? Kanal İstanbul güzergahı nasıl değişti? Kanal İstanbul güzergahı değiştikten sonra nasıl şekillendi? İşte yeni Kanal İstanbul güzergahı..

Kanal İstanbul güzergahı 2014!

Kanal İstanbul güzergahı 2014 yılında nasıl netleşti? Kanal İstanbul nerede yapılacak? Kanal İstanbul güzergahı belli oldu mu? Kanal İstanbul güzergahı hangi ilçelerden geçecek? Kanal İstanbul güzergahı hangi mahallelerden geçiyor? İşte cevaplar...

Kanal İstanbul resmi güzergah koordinatları!

Kanal İstanbul nerede? Kanal İstanbul güzergahı belli oldu mu? Kanal İstanbul güzergahı koordinatları neler? Kanal İstanbul nerede başlayıp nerede bitecek? Kanal İstanbul projesinin koordinatları neler? İşte Kanal İstanbul resmi güzergah koordinatları...

Kanal İstanbul projesinin resmi güzergahı!

Kanal İstanbul nerede yapılacak? Kanal İstanbul güzergahında hangi ilçeler var? Kanal İstanbul hangi mahalle ve köylerden geçecek? Kanal İstanbul projesinin koordinatları nedir? Kanal İstanbul projesi için vazgeçilen güzergah hangisi? İşte detaylar…

Yücel Çelikbilek, Kanal Riva'yı anlattı; Rotterdam projelerini inceledi!

Riva Deresi’nde doğayı koruyan, turizm ve ekonomiyi canlandıran bir kanal kurulmasını kapsayan “Riva Vadisi Çevre Koruma ve Bölgesel Kalkınma Projesi”nin maketi ve sunumu ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

Kanal İstanbul'da yıl sonuna kadar kazma vurulacak!

Türkiye, dünyayı kıskandıran milyar dolarlık projeleri tam gaz hayata geçiriyor. Dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına girmeyi hedefleyen Türkiye'de 15 milyar dolarlık Kanal İstanbul'da yıl sonuna kadar kazma vurulması bekleniyor.

İZSU Genel Müdürlüğü, 23 yeni kombine kanal temizleme aracı satın aldı!

İZSU Genel Müdürlüğü, 25.5 milyon liralık yatırımla 23 yeni kombine kanal temizleme aracı satın aldı. Hem ekonomik ve hızlı, hem de çevreci olan yeni araçlarla 1 saat süren temizlik çalışması, 15 dakikaya inecek.

İtalyan devleri kanal istanbul Haberi

İtalyan devleri kanal istanbul


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vatikan gezisi kapsamında İtalya’nın önde gelen uluslararası şirketlerinin Üst Düzey Yöneticileri (CEO) ile görüştü. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye Yatırım Destek Ve Tanıtım Ajansı’nın Roma’da organize ettiği ve dünyaca ünlü firmaları Pirelli ve İtayan Uluslararası Çalışmalar Ensititüsü (ISPI) evsahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’deki yatırım ortamını anlattı.

Pirelli, Elettronica, Cementir, Ferrero, Astaldi, Salini ve Leonardo’nun da aralarında yer aldığı 20 şirketin üst düzey katılımcılarının yer aldığı toplantı; İtalya ile daha fazla iş birliği ve ticaret için yeni döneme kapı araladığı söyleniyor. Toplantıya katılan İtalyan yatırımcılar; şirketleri ve Türkiye’deki faaliyetleri hakkında da bilgiler sundu. Türkiye’de olmaktan duydukları memnuniyeti anlatan ve Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmak istediklerini belirten yatırımcılar, bu yıl Türkiye’de...