14 / 05 / 2024

itfaiye müfrezesi manisa

itfaiye müfrezesi manisa

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Adra GYO'dan Manisa'ya 708 konutluk yeni proje geliyor!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Manisa Turgutlu projesi için düğmeye bastı. Adra GYO'nun Manisa projesinde 708 konut ve 4 adet ticari alan yer alacak.

Adra GYO'dan Manisa'ya 628 konutluk yeni proje geliyor!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Manisa projesi için start verdi. Adra GYO Manisa Şehzadeler projesinde 628 konut ve 15 adet dükkan yer alacak.

Arsa almak isteyenlere fırsat! Manisa Şehzadeler'de 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa! 

Mülkiyeti Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne ait 42 adet arsa satışa sunuldu. 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalar, Manisa Şehzadeler'de yer alıyor. 

TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 başvuru şartları!

TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 fiyatları ne kadar?

TOKİ Manisa Yunusemre 2020 başvuru detayları!

TOKİ Manisa Yunusemre 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Manisa Yunusemre 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Manisa Yunusemre 2020  fiyatları ne kadar?

TOKİ Manisa Salihli 2020 fiyat ve başvuru bilgisi!

TOKİ Manisa Salihli 2020 fiyat ve başvuru bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Manisa Salihli 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Manisa Salihli 2020 fiyatları ne kadar?

Sakarya 3. OSB itfaiye müfreze binası tamamlandı!

Sakarya'da 3. OSB bünyesinde hayata geçirilen itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlandı.

Kocaeli Yahya Kaptan İtfaiye Müfreze Binası tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yahya Kaptan İtfaiye Müfreze Binası'nın inşaatını tamamladı.

Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Gebze itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kocaeli’nin farklı noktalarına yeni İtfaiye Müfreze binaları hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Batman İtfaiye Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlandı!

Batman Huzur Mahallesi 10 Nisan Polis Karakolu bitişiğinde yaklaşık 600 metrekare alan üzerine inşa edilen İtfaiye Müdürlüğü binası tamamlandı.

Kocaeli İtfaiyesi yeni binalarıyla güçleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı noktaların yeni itfaiye müfreze binaları inşa ediliyor. Yeni binalarla Kocaeli İtfaiyesi'nin vakalara daha hızlı bir şekilde müdahale etmesi planlanıyor.

Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatını tamamladı.

itfaiye müfrezesi manisa Haberi

itfaiye müfrezesi manisa

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.


Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet ulaştırabilmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yangın ve diğer afetlerde ulaşım süresini en kısaya indirerek, olası can ve mal kaybının asgari düzeyde olması amacıyla oluşturulan Çamlıca Mahallesindeki itfaiye müfrezesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kara, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önderliğinde vatandaşlarımıza her alanda en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda Selendi’de Çamlıca Mahallesi’nde vatandaşın can ve mal güvenliği için önemli olduğunu düşündüğümüz itfaiye müfrezesini kısa süre içerisinde hizmete kazandıracağız” diye...