05 / 05 / 2024

itibar Kartal Selective Blue

itibar Kartal Selective Blue

Şehirden uzaklaşmak isteyenler için de Selective Blue’dan Adalar keyfini yaşamak, vapur hatları veya deniz otobüsü seçenekleriyle 20 dakika mesafede.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market’e kiralandı!

M1 Kartal AVM 2021 yılı itibarıyla 30 senelik sektör tecrübesi ile perakendenin parlayan yıldızları arasında yer alan Anpa Gross Market’e kiralandı.

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı bölgesindeki kentsel dönüşüm tamam!

TOKİ Başkan Yardımcısı Mustafa Sungur, "Kartal'daki Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesi meydana geldikten sonra, 33 gün sonra yapım ihalemizi gerçekleştirdik. Martta inşaatına başladığımız projeyi 8,5 ay sonra tamamlayarak ay sonu itibarıyla hak sahiplerine teslim etmiş olacağız" dedi...

İtibar İnşaat Prava Kartal fiyat listesi!

İtibar İnşaat Prava Kartal fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje "Prava Kartal'da Pencereniz Adalara Açılıyor" sloganı ile tanıtılıyor.

İtibar İnşaat Prava Kartal ödeme seçenekleri!

183 konuttan meydana gelen Prava Kartal projesi 2019 yılının Ağustos ayında sahiplerine teslim edilecek. Projede daire fiyatları 530 bin TL'den başlıyor. İşte İtibar İnşaat Prava Kartal ödeme seçenekleri...

İtibar Prava Kartal ev fiyatları!

26 katlı iki blok şeklinde yükselen İtibar İnşaat Prava Kartal projesi 183 adet daireden meydana geliyor. İtibar Prava Kartal ev fiyatları 530 bin TL'den başlıyor.

Prava Kartal İtibar İnşaat ne zaman teslim?

Toplam 186 daireden meydana gelen Prava Kartal projesinde ön satışlar başladı. Peki Prava Kartal İtibar İnşaat ne zaman teslim?

İtibar İnşaat Prava Kartal ödeme planı!

Konut teslimlerin 2019 yılı Ağustos ayında gerçekleşeceği Kartal Prava Konutları 186 daireden meydana geliyor. İşte İtibar İnşaat Prava Kartal ödeme planı...

Selective Blue'da ön talepte yüzde 20 kar fırsatı!

Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci boyunca yüzde 20 kar fırsatı sunuyor. Projede fiyatlar 550 bin liradan başlıyor..

Selective Blue Kartal'da 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Selective Blue Kartal'da ön talep dönemine özel 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar yapılıyor. Selective Blue projesi Mayıs 2018'de tamamlanacak...

Kartal Selective Blue yüzde 20 fiyat avantajıyla ön talepte!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Selective Blue'da ön talep sürecinde yüzde 20 kar fırsatı!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Selective Blue'da yüzde 20 fiyat avantajıyla!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue'da ön talep süreci devam ediyor.

itibar Kartal Selective Blue Haberi

itibar Kartal Selective Blue

Selective Blue hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından, Kartal sahilinde inşa edilen  Selective Blue  projesinde ön talep dönemi başladı. Ön talep süreci ve avantajlarından faydalanmak isteyenler için 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan farklı daire alternatifleri bulunuyor. 


Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. %79’luk kısmı açık ve yeşil alana ayrılan proje kalite, lüks, manzara, konfor ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Açık hava sinemasından yüzme havuzuna, çocuk oyun parkından basketbol sahası, sauna ve buhar odasına oldukça fazla alternatifin bulunduğu projede her zevke ve ihtiyaca göre bir aktivite bulmak mümkün. 


Ulaşım ağı seçenekleri, lokasyon avantajları, estetik mimarisi ve eşsiz...