03 / 05 / 2024

İTO Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı

İTO Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı

DenizBank ve İstanbul Ticaret Üniversitesi, " Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı " başlattı. Kentsel dönüşüm uzmanı sertifikası verileceği açıklandı.

Mehmet Tevfik Göksu: Kentsel dönüşüm milli bir proje!

İTO İnşaat ve Gayrimenkul İhtisas Komitesi Toplantısı'nda kentsel dönüşüm hakkında konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel dönüşüm milli bir projedir. Bu milli projenin hayata geçmesi için toplumsal seferberlik ilan edilmelidir" dedi.

Küçük alanlarda kentsel dönüşüm kötüye kullanılabilir!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüsnü Gürpınar, küçük alanlarda yapılacak kentsel dönüşümün kötüye kullanılabileceğini belirterek, Başkan Toçoğlu’na duyarlılığı nedeniyle teşekkür etti.

Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi’nde son durum ne?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bir dizi programa katılmak üzere Sakarya’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile bir araya geldi. Bakan Güllüce ile Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etap çalışmalarını inceledi

Denizbank'tan kentsel dönüşüm sertifika programı!

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliğiyle, İTO'nun desteklediği 'Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı' kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiriliyor.

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Küpçüler Mahallesi'nde başlatılan 1.etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında gerçekleştirilen programda Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, aklın ve bilimin önceliğinde güvenli ve estetik bir şehir inşa edeceklerini belirtti.

İTO'nun kentsel dönüşüm talepleri!

İTO Başkanı Demirtaş, nisan ayı meclis toplantısında konuşarak, kentsel dönüşüm, moloz döküm sahası açılması ve hava kirliliğinin önlenmesi konularından oluşan 5 talebi Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'a ilettiklerini belirtti.

İstanbul'da kentsel dönüşümün sosyal boyutu ele alındı!

Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu konulu sempozyum, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) gerçekleştirildi.

İdris Güllüce, Beyoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İTO'daki Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu başlıklı sempozyumun ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı ziyaret ederek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Karapınar'da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Konya'da KARAPINAR Belediyesi tarafından, " Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi " hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Karapınar' da kentsel dönüşüm anlatıldı. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu proje hakkında bilgi verdi.

Karapınar'da kentsel dönüşüm için tebligatlar yapılıyor!

Karapınar' da kentsel dönüşüm için tebligatlar yapılıyor. KARAPINAR İlçe Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Kentsel Dönüşüm ve de Gelişim Projesi' nin gerçekleşmesi yolunda çalışmaların başladığını belirtti.

Karapınar'da kentsel dönüşüm projesi imzalandı!

Karapınar'da Çetmi ve Pınarbaşı mahalleleri için hazırlanan kentsel dönüşüm projesinin protokolü imzalandı. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, uzun süredir uğraş verdikleri projenin Bakanlar Kurulu'nda kabul edildiğini belirtti.

Karapınar'da kentsel dönüşüm projesi imzalandı!

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, yaptığı açıklamada, uzun süredir uğraş verdikleri projenin Bakanlar Kurulu' nda kabul edildiğini belirtti. Karapınar ' da kentsel dönüşüm projesi imzalandı...

TOKİ ve Sapanca Belediyesi kentsel dönüşüm projesini başlattı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Sapanca Belediyesi işbirliğiyle başlatılan Sapanca Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesine destek verdi.

İTO Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı Haberi

İTO Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı

Denizbank ve İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliği ve İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) destekleriyle "Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı" başlatıldı.


DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliği neticesinde tasarlanan ve İTO tarafından desteklenen Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı'nda, bu alanda uzmanlaşmak isteyenlere kapsamlı bir eğitim içeriği sunulurken, uzman eğitmen kadrolarıyla kentsel dönüşüm faaliyetlerinde ihtisaslaşmanın sağlanması planlanıyor.


DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, iş birliğine ilişkin imza töreninde yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm finansmanı konusunda öncü ve söz sahibi banka olarak Türkiye'nin her yerinde uzman ekipleri aracılığıyla kentsel dönüşümün yanı sıra köysel dönüşüm faaliyetlerine de destek sağlamaya devam ettiklerini belirtti.

Bu alanda sahip oldukları birikimi iş birlikleriyle geliştirerek kentsel dönüşüm uygulamalarına hakim, kanun ve yönetmelik detaylarını bilen, vatandaşa doğru ve eksiksiz bilgi...