29 / 04 / 2024

İTO MIpım fuarı

İTO MIpım fuarı

Cannes’daki MIPIM Fuarı’nda 96 metrekarelik İstanbul maketini sergileyen İTO’nun Başkanı İbrahim Çağlar “Fuarın en görkemli katılımcısıyız. O kadar ki bundan sonra Cannes bizden sorulur” dedi.

İTO, MIPIM'e İstanbul maketi ile katılacak!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Fransa'nın Cannes şehrinde bu yıl 26'ncısı düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'e bugüne kadar yapılmış en büyük “İstanbul Maketi” ile katılıyor.

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

İnşaat malzemeleri endeksi Kasım'da yüzde 1,83 arttı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Kasım 2020 fiyat indeksi sonuçlarına göre, Kasım ayında bir önceki aya göre inşaat malzemeleri grubunda yüzde 1.83 arttı. 

14. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Mart'ta! 

Yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için geniş çaplı ve en etkili gayrimenkul yatırım fuarı olan 14.Gayrimenkul Fuarı, alıcı, satıcı ve yatırımcıyı 28-29 Mart tarihlerinde Hilton'da buluşturuyor...

İTO'nun Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması semineri 25 Eylül'de!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının tutulması Hakkındaki Yönetmelik konulu sektörel seminer 25 Eylül 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilecek...

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Evim Türkiye Fuarı’ndan sektöre 500 milyon lira destek!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı yoğun ilgi gördü. Fuara katılan firmalar ilgiden, satışlardan ve satış bağlantılarından çok memnun olduklarını belirtti.

Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Türkiye’nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının katılımıyla Almanya’da başladı...

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

İTO MIpım fuarı Haberi

İTO MIpım fuarı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar “Nasıl ki Nuri Bilge, Cannes film festivalinin en görkemli filmlerini yapıyorsa, biz de Cannes MIPIM fuarının en görkemli katılımcısıyız. O kadar ki, bundan sonra Cannes bizden sorulur” dedi. Fransa’nın Cannes şehrinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’de sergilenecek İstanbul Çadırı ve içinde bulunan 96 metrekarelik İstanbul maketi, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yerli ve yabancı çok sayıda davetli ve basın mensubunun katılımıyla açıldı.


600 bin konuta ihtiyaç var


Açılışta konuşan Çağlar, Türkiye’deki toplam konut satışlarının 5’te 1’inin, yabancılara yapılan satışların ise yüzde 30’unun İstanbul’da olduğunu vurguladı. Çağlar, şunları söyledi:...