09 / 05 / 2024

ito seminer

ito seminer

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının tutulması Hakkındaki Yönetmelik konulu sektörel seminer 25 Eylül 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilecek...

Öğretmenlerin Eylül Dönemi Seminer Çalışmaları Başlangıç Tarihi Açıklandı: 4 Eylül 2023!

2023 2024 eğitim öğretim yılı için öğretmenlerin eylül dönemi seminer çalışmalarının başlangıç tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılında bu konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte öğretmenlerin Eylül dönemi seminer başlangıç tarihi…

Öğretmenlerin bu seneki semineri ne zaman başlayacak? Seminer online mi olacak? 

2022-2023 eğitim öğretim yılının bitmesiyle bir süre boyunca öğretmenlerin semineri başlayacak. Yaz tatili seminerlerinin ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. MEB, bu dönemki seminer tarihlerini açıkladı. Tarihlerin açıklanmasıyla online mı yoksa yüz yüze mi merak ediliyor

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

İTO'nun Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması semineri 25 Eylül'de!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının tutulması Hakkındaki Yönetmelik konulu sektörel seminer 25 Eylül 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilecek...

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz seminer!

RE/MAX Türkiye, girişimciliğe teşvik edici çalışmalarına devam ediyor. RE/MAX gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz seminer düzenliyor.

Yiğitoğlu DAlyan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yiğitoğlu DAlyan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 5 milyon 750 bin TL sermaye ile bugün Emrullah Yiğitoğlu tarafından kuruldu. 

Yiğitoğlu Valory Çeşme fiyat!

Çeşme Dalyanköy’de inşa edilen Valory Çeşme projesi 13 adet daireden meydana geliyor. Yiğitoğlu Valory Çeşme fiyat listesi 950 bin TL'den başlıyor.

Yiğitoğlu Grup gayrimenkul sektöründe!

Yiğitoğlu Grup, 60 yıllık tecrübesini gayrimenkul sektörüne taşıyor. Yiğitoğlu Grup, ilk projesini Çeşme Dalyan’da hayata geçiriyor.

Gayrimenkul danışmanları için Beylikdüzü'nde kapsamlı seminer!

Beylikdüzü Rotary Kulübü, Birleşmiş Emlakçılar Beylikdüzü Cumhuriyet Acentesi kurusucu Arzu Aytaç’ın organizatörlüğünde Meslekte Farkındalık adına kapsamlı bir seminer düzenliyor.

ERA'dan Antalya’da yatırımcı adaylarına ücretsiz seminer!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Gayrimenkul Yatırım Danışmanı ERA; Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra şimdi de Antalya’da ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor.

ERA, İzmir'de ücretsiz seminer verecek!

ERA 3 Aralık’ta İzmir’de ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak.

Karamürsel İHL Spor ve Seminer Salonu ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Karamürsel İHL Spor ve Seminer Salonu yapım ihalesi yapıldı. Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirilen İhaleye 3 firma teklif verdi.

Gaziantep HKÜ'de günümüz mimari sorunlarını ele alan seminer düzenlendi!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (GSMF) tarafından “Yoksulluğun Ortadan Kaldırılması ve Mimarlık” konularını içeren bir seminer düzenlendi.

ito seminer Haberi

ito seminer

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının tutulması Hakkındaki Yönetmelik konulu sektörel seminer, 45 No'lu Konut İnşaatı Meslek Komitesi'nin katkılarıyla düzenlenecek.

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Atila Erenler ile sektöre ilişkin yönetmeliği gündeme alıyor. 

Seminer 25 Eylül 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Program saat 13.00'te...