19 / 05 / 2024

ıtsı gılbane company merkezi abd istanbul merkez şubesi açıldı

ıtsı gılbane company merkezi abd istanbul merkez şubesi açıldı

Itsı Gilbane Company ABD İstanbul Merkez Şubesi, 10 bin TL sermaye ile 9 Ocak 2013 tarihinde açıldı...

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company marka değeri yüzde 18 artış gösterdi...

Hyundai Motor Company, dünyanın en saygın marka araştırma kuruluşu Interbrand’e değerini yüzde 18 yükselterek tüm dikkatleri üzerine çekti. Hyundai'nin değerini 13 senedir art arda yükselterek 20,4 milyar dolara çıktığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Altın fiyatları paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 16 Şubat Perşembe günü  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün resmen paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları.

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

Hyundai Yeni Kona'nın görselleri yayınlandı! Yeni Kona benzinli, hibrit ve elektrikli motor seçenekleriyle geliyor!

Hyundai Motor Company, B-SUV modeli Kona’nın yeni neslini tanıtan ilk görsellerini resmen yayınladı. İşte Hyundai Yeni Kona'nın özellikleri...

Bitcoin paraşütsüz çakıldı! FED kararı sonrası dibi görecek!

Piyasalarda gözler Fed'in faiz kararına çevrilmişken Bitcoin yüzde 4.3 değer kaybı yaşadı. Analistler karar sonraı Bitcoin'in çökmesinden korkuyor. İşte detaylar...

Almaskan Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Almaskan Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Horızon Vılla Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Horızon Vılla Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Altın ve gümüşte bomba tahmin! Paraşütsüz düşecek

Uluslararası Gümüş Enstitüsü tarafından bir rapor yayınlandı. Raporda, savaşın etkisinin gümüş fiyatları üzerinden bir süre sonra kalkacağı ve gümüşün ons fiyatının 25.14 dolardan 23.90 dolara düşeceği belirtildi.

Silk Way Trading Company İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Silk Way Trading Company İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar'da Kamran Aghababayev tarafından kuruldu.

Emlakçılar dikkat! Son 3 gün!

Türkiye genelinde kayıtlı kayıtsız 300 binden fazla emlakçıyı yakından ilgilendiren düzenlemede son üç gün. Yönetmelik kapsamında emlakçılık için yetki belgesi almayanlar 1 Nisan tarihi itibarıyla emlakçılık yapamayacak...

Venezüela akaryakıtsız kalmamak için İran'dan yardım istedi!!

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun, dünyanın en büyük petrol rezervlerine sahip Güney Amerika ülkesinin akaryakıtsız kalmasını önlemek için yaşlanan bir rafinerisini takviyeyle çalıştırmak amacıyla İran'dan yardım istediği bildirildi.

Güven Company Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Company Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.Alı Hamad, Wanıs Lefsay ve Zubır Wanıs  Lefsay ortaklığında kuruldu. 

Structural Engineering Company İnşaat Turizm Gayrimenkul İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Structural Engineering Company İnşaat Turizm Gayrimenkul İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Basem  Razook tarafından kuruldu.

ıtsı gılbane company merkezi abd istanbul merkez şubesi açıldı Haberi

ıtsı gılbane company merkezi abd istanbul merkez şubesi açıldı

10 bin TL sermaye ile açılan şubenin faaliyet alanları arasında, Her türlü resmi ve özel kurum ve kuruluşlara ait binaların yapımı, yenilenmesi ve restorasyonu tadilatı, gerçek ve tüzel kişiler için her türlü yapı, proje, apartman, idari bina, servis binası, tıbbi ve eğitim binası, sağlık ocağı, okul, yurt ve yatakhanenin yapımı, yenilenmesi, restorasyonu ve tadilatı ile boru hatları, yakıt tankları, akaryakıt sistemleri, doğalgaz sistemleri, tesisat, ısıtma, havalandırma, aydınlatma sistemlerinin inşası ve bu konularda müşavirlik bulunuyor.


Şirketin merkezi, Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi Mevlana Caddesi NO:98/21 adresinde faaliyete geçirildi. 9 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçirilen şubenin temsilciliğini Alpdeniz Ferhat Soysal...