29 / 04 / 2024

Altın ve gümüşte bomba tahmin! Paraşütsüz düşecek

Altın ve gümüşte bomba tahmin! Paraşütsüz düşecek

Uluslararası Gümüş Enstitüsü tarafından bir rapor yayınlandı. Raporda, savaşın etkisinin gümüş fiyatları üzerinden bir süre sonra kalkacağı ve gümüşün ons fiyatının 25.14 dolardan 23.90 dolara düşeceği belirtildi.



Uluslararası Gümüş Enstitüsü tarafından tüm dünyanın dikkatini çeken bir rapor yayınlandı. Raporda, gümüş fiyatları hakkında çok önemli bilgilere yer verildi.

SAVAŞIN ETKİSİ KALKACAK

Şu sıralar savaşın da etkisi nedeniyle altın ve gümüş fiyatları yükseldi. Ancak Uluslararası Gümüş Enstitüsü, bu etkinin bir süre sonra ortadan kalkacağını ve hem altın hem de gümüş fiyatlarında düşüş yaşanacağını belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön