29 / 04 / 2024

Altın ve gümüşte beklenmeyen düşüş! Yatırımcılar şok içinde! Hemen bakın, sonra keşke demeyin!

Altın ve gümüşte beklenmeyen düşüş! Yatırımcılar şok içinde! Hemen bakın, sonra keşke demeyin!

Fed yetkilileri enflasyondaki düşüşten emin olmayınca altın ve gümüşteki yükseliş son buldu. İşte ayrıntılar...



Geçtiğimiz hafta bir önceki dönemde en hızlı yükselişini gösteren altın, yeni haftaya 1.770 dolardan başladı. Haftalık en yüksek seviyesi olan 1.786 dolara ulaşan fiyat, bugün 1.760 dolardan işlem görüyor.

İslam Memiş altın alamayanlar için '' Altın gibi getirisi var, gümüş alın'' dedi. Yatırımcılar dikkat!

Son iki haftalık kazanımların ardından, değerli metaller bu haftayı hafif düşüşle kapatmaya hazırlanıyor.

Gümüş hafta başında 22.25 dolara çıkarak Haziran'dan bu yana en yüksek seviyesini gördü. Gümüş, altından daha hızlı hareket etti ve haftanın geri kalanında tüm kazanımlarından vazgeçti. Dün 20,80 doların altına düştükten sonra bugün 21,15 dolar civarında işlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön