01 / 05 / 2024

ittifak holding başakşehir proje görselleri

ittifak holding başakşehir proje görselleri

Alzamil-Fuzul ve Seha Yapı Başakşehir projesinin detayları netleşti. Asaf İş Adi Ortaklığı adı altında yaklaşık 1000 konut ve ticari üniteler inşa edilecek...

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

İsra Holding'den Başakşehir'e V Mall projesi geliyor!

İsra Group A.Ş. ve V Mall A.Ş. tarafından Başakşehir’de, yaklaşık 100 milyon TL yatırımla Emlak Konut'tan aldığı arsa üzerinde bölgenin en büyük ve kapsamlı Alışveriş ve Yaşam Merkezi hayata geçirilecek. Projenin adı V Mall olacak...

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray ihalesi iptal!

Alarko Holding tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Alarko Holding Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray ihalesinin iptal edildiğini açıkladı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray ihalesi iptal edildi!

Alarko Holding, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesinde revizyon ihtiyacı doğması nedeniyle söz konusu ihalenin iptal edildiğinin bildirildiğini duyurdu.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray hattı 2019 yılında hizmete girecek!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir hattına yapılacak havaray için ihaleyi Alarko Holding bağlı ortaklığı Alsim Alarko kazandı. Alsim Alarko bu işi KDV hariç 1.292.000.000 TL bedelle yapacak.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı ihalesinin kazananı belli oldu!

İhalesi gerçekleşen Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'nın sonuçları açıklandı. Alarko Holding ortaklarından olan Alsim, ihaleyi KDV hariç 1,29 milyar TL teklif vererek kazandı.

3. İstanbul Başakşehir projesi devleşiyor!

İttifak Holding'in inşaat şirketi Seha Yapı'nın da aralarında bulunduğu, ASAF ortaklığında İstanbul Başakşehir'de yapımına başlanan 3. İstanbul Başakşehir projesi, fuardaki yerini aldı.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nde müteahhit firma değişti!

Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi olması beklenen Başakşehir Şehir Hastanesi ihalesini alan Emsaş İnşaat haklarını sürpriz bir kararla Rönansans Holding'e devretti. Projenin ruhsatlarının alındığı açıklandı.

Başakşehir'de Hasbahçe hizmete açıldı!

Akdeniz Girişim Holding Başakşehir’de hizmete açtığı Hasbaççe’nin yarısını çocuklara ayırdı. Mekanda aileler yemeğini yerken çocuklar eğleniyor. Holding, güvenlik işinde ise yabancı ortağa yeşil ışık yakıyor...

Başakşehir Newista Life nerede?

Hasoğlu Yapı'nın yeni projesi olan Başakşehir Newista Life projesinde ön talep süreci başladı

Newista Life Başakşehir projesi için ön talep toplanıyor!

Newista Residence projesinin yapımcısı Hasoğlu Yapı, Başakşehir'de Newista Life projesi için ön talep toplamaya başladı

Başakşehir Belediyesi'nden Bahçeşehir 2. Kısım'da 30 milyon TL'den arsa!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi'ndeki arsa karşılığı gelir paylaşımı işini 30 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkardı. İhale, 07 Haziran 2012 Perşembe günü saat 14:00'de gerçekleştirilecek

ittifak holding başakşehir proje görselleri Haberi

ittifak holding başakşehir proje görselleri


Başakşehir Belediyesi'nin geçen yıl ihale ettiği 115 bin metrekare arsa ihalesini 375 milyon 120 bin TL teklifle kazanan Fuzul Grup, Seha Yapı, Adese ve Alzamil Gayrimenkul İş Ortaklığı harekete geçti. 


Suudi Arabistan merkezli Alzamil Gayrimenkul, Fuzul Yapı ve İttifak Holding bünyesindeki Seha Yapı ve Adese şirketleri Asaf İş Adi Ortaklığı adı altında inşaata başlıyor. Kardelen Sitesi'ne yakın konumda olan projeler, 2019'un ilk çeyreğinde teslim edilecek.


Asaf İş Adi Ortaklığı, Başakşehir'de 51 bin 882 metrekarelik 1409 ada 1 no'lu parselde 546 adet konut inşa edecek. Toplam kapalı inşaat alanı 134 bin 431 metrekare olan projede 7-14 kat arasında 10 blok tasarlandı.



Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri yer alıyor. Asaf İş Adi Ortaklığı'nın projesinde 94 bin 549 metrekare konut alanı,...