18 / 05 / 2024

ittifak holding kuruluşu

ittifak holding kuruluşu

Temelleri 1988'de atılan İttifak Holding, iştirakçisi, tedarikçisi, çalışanları ve yatırımcılarıyla on binlerce dişliden oluşan bir makine gibi kesintisiz çalışan, 26 yıldır 'birlik' olmanın gücünü kanıtlıyor.

İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu konut kredilerinde faizi düşürdü!

Barclays ve NatWest, konut almak isteyenler ve emlak yatırımcıları tarafından sevinçle karşılanacak bir gelişmeye imza attı. İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu, konut kredisi oranlarında önemli düşüşler yaptı.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

Bloomberg kötü haberi verdi! Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’ten Türkiye kararı

Dünyaca ünlü kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notuyla ilgili kararını açıkladı.

İngiliz konut finansman kuruluşu Nationwide'dan 113 bin çalışanına esnek çalışma modeli!

İngiltere'nin en büyük konut finansman kuruluşu olan Nationwide, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası da 13 bin çalışanının istediği yerden çalışmaya devam edebileceğini açıkladı.

Atakule GYO 2021 yılı bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Atakule GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Eren Bağımsız Denetim Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak görevlendirilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Doğuş GYO 2021 yılı bağımsız denetim şirketi seçti!

Doğuş GYO, 2021 yılı bağımsız denetleme kuruluşu olarak DRT  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin ("Deloitte") seçilmesine karar verdi.

İsrailli sivil toplum kuruluşu: Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerinde 780 yeni konut inşası onaylandı!

İsrailli sivil toplum kuruluşu Peace Now (Şimdi Barış) Hareketi, Tel Aviv yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 780 yeni konut inşasını onayladığını açıkladı.

Akçansa’nın üçüncü çeyrek satış geliri 1,3 milyar TL oldu!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu Akçansa, 2020'nin üçüncü çeyrek dönemine ilişkin finansal sonuçlarını duyurdu. Şirketin Ocak-Eylül dönemi satış geliri 1,3 milyar lira oldu.

İsrailli insan hakları kuruluşundan hükümetin Batı Şeria'da yeni konut planına tepki!

İsrailli insan hakları kuruluşu Peace Now (Barış Şimdi), İsrail hükümetinin Yahudi yerleşimciler için işgal altında olan Batı Şeria’da 2 binden fazla yeni konut inşa etme planına tepki verdi.

Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun faaliyet alanı genişletildi!

Kuruluş, elektronik yönetim kurulu sistemi servis sağlayıcılığı faaliyetini, yönetim kurulu ve komite toplantılarının yanı sıra diğer toplantılarda da yürütebilecek.

ittifak holding kuruluşu Haberi

ittifak holding kuruluşu

Seha Yapı'dan dev proje!


Konya'da yapı sektörüne kazandırdığı ilklerle tanınan Seha Yapı. 

yine bir ilke imza atıyor. Konya'nın Meram ilçesinde bölgenin en büyük, en prestijli ve en cevred projelerinden birisini hayata geçirecek. Proje tamamlandığında, göl kıyısında insa edilecek yalılar, villalar farklı metrekarelerdekl daireler, ticari, sosyal ve yesll alanları İle neredeyse kasaba büyüklüğünde karma bir proje hayata gecmls olacak. 


ADESE VERİMLİ BÜYÜYOR!


İttlfak'ın amiral gemisi Adese, önemli perakende markalarından biri olarak hizmet vertyor. Perakende sektöründeki basansını ve kurumsal hedeflerini daha İleriye taşımak amacıyla 2011 yılında halka arz edilen Adese, Orta Anadolu bölgesinde; Konya ve çevresindeki Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Bolu. İsparta, Karaman ve Mersin İllerinde 2600'den fazla çalışanı ve 138 subeslyle, yılda 35 milyonun üzerinde müşteriye hizmet veriyor. Alışveriş sürecinin her asamasına yakından bakan bir...