30 / 04 / 2024

itü 2014 projleri

itü 2014 projleri

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları'nın, "Ana kucağından İTÜ okulları İstanbul dışında ilk kez İzmir'de açılıyor. Bu yıl İstanbul Teknik Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları, İstanbul dışında ilk şubeyi İzmir'de açıyor.

Emlak vergisi dönemi 2014!

Taşınmaz malın bağlı olduğu belediyeye ödemesi yapılan emlak vergisi iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Emlak vergisi dönemi 2014 gereğince Kasım ayında verginin ikinci taksitleri ödeniyor..

Emlak vergisi ödeme süresi 2014!

Türkiye sınırları içinde bulunan taşınmazlar 1319 sayılı kanun hükümlerine göre emlak vergisine tabi tutuluyor. Emlak vergisi iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, emlak vergisi ne zaman ödenir? İşte emlak vergisi ödeme süresi 2014..

Ev vergisi ne zaman ödenir 2014!

Emlak vergisi, arsa, arazi, işyeri ve mesken gibi taşınmaz mallar için ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Emlak vergisi ödemeleri iki eşit taksit şeklinde yapılıyor. Peki, ev vergisi ne zaman ödenir? İşte, ev vergisi ne zaman ödenir 2014!

Emlak vergileri son ödeme tarihi 2014!

Vergi iki eşit taksit halinde ödeniyor. 2014 yılı için emlak vergisinin ilk taksitleri ödendi. Kasım ayında ise 2. taksitler ödeniyor. İşte emlak vergileri son ödeme tarihi 2014..

Emlak vergisi 2. Taksit 2014 ne zaman ödenir?

Gayrimenkuller için ödenen vergilerin başında emlak vergisi geliyor. Vergi, yılın başında ve sonunda olmak üzere iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Peki, emlak vergisi 2. Taksit 2014 ne zaman ödenir?

Emlak vergisi gecikme faizi hesaplama 2014!

Emlak vergisi kapsamında her sene yılda iki eşit taksit ile olmak üzere ödenmesi gereken vergi borcunu ödemeyenlere gecikme faizi uygulanıyor. İşte, emlak vergisi gecikme faizi hesaplama 2014..

2014 yılı emlak vergisi ne kadar?

1319 sayılı kanun gereğince Arsa, arazi, mesken ve işyeri sahiplerinin ödemekle mükellefi olduğu emlak vergisi her sene iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, 2014 yılı emlak vergisi ne kadar?

2014 yılı çevre temizlik vergisi ne zaman ödenir?

Belediyenin sunduğu temizlik hizmetleri için ödenen iş yeri çevre temizlik vergisi iki eşit taksit halinde belediyeye ödenebiliyor. 2014 yılı çevre temizlik vergisi ne zaman ödenir?

Torba yasa emlak vergisi affı 2014!

Vergi yapılandırmaları ile vergi borcunun ikişer aylık dönemler halinde en fazla on sekiz eşit taksitte ödenmesi gerekiyor. Taksitler kredi kartıyla da ödenebiliyor. İşte torba yasa emlak vergisi affı 2014..

İnşaat Yüksek Mühendisi Şükrü Şenyiğit vefat etti!

Merhume Ayşe Şenyiğit ve merhum Ahmet şenyiğit'in oğulları, Rena Şenyiğit'in hayat arkadaşı 1964 istanbul Teknik Üniversitesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Şükrü Şenyiğit 16 Eylül 2014 tarihinde vefat etti.

Emlak vergilerinin son ödeme tarihi 2014!

Emlak vergisine; Türkiye sınırları içerisinde bulunan tüm taşınmaz mallar tabi tutuluyor. Vergi mükellefleri, vergi borcunu iki eşit taksit halinde ödeyebiliyor. Peki, emlak vergilerinin son ödeme tarihi 2014 ne zaman?

Emlak vergisi 2014 ödeme tarihleri!

Emlak vergisi, bina vergisi ve arazi vergisi olmak üzere iki vergi türü olarak karşımıza çıkıyor. Emlak vergisi, iki eşit taksit halinde ödeniyor. İşte emlak vergisi 2014 ödeme tarihleri..

Arsa vergisi son ödeme günü 2014!

1319 sayılı kanun gereğince Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm arsalar, emlak vergisine tabi tutuluyor. Vergi her sene iki eşit taksit halinde ödeniyor. İşte arsa vergisi son ödeme günü 2014...

itü 2014 projleri Haberi

itü 2014 projleri


İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları'nın, "Ana kucağından İTÜ okulları İstanbul dışında ilk kez İzmir'de açılıyor. Bu yıl İstanbul Teknik Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları, İstanbul dışında ilk şubeyi İzmir'de açıyor. İzmir'in sanayi kuruluşlarından NESAN Şirketler Grubu ile işbirliği yapılarak Gaziemir'in Menderes Caddesi üzerinde 22 bin metrekare alanda yerleşke kuruldu. Eğitime anaokulu ile başlanacak.


İTÜ'NÜN KALİTESİ 


NESAN Yönetim Kurulu Üyesi Esra Sandalcı Adam, önceliği iyi eğitim vermek olan bir okul yatırımı amaçladıklarını, bunun için de en doğru adımı İTÜ bünyesinde atacaklarına inandıklarını söyledi. 22 bin metrekare alan üzerine kurdukları yerleşkenin İTÜ konsepti ve vizyonu çerçevesinde düzenlendiğini kaydeden NESAN Yönetim Kurulu Üyesi Esra Sandalcı Adam, "gururluyuz" dedi. 

Adam, "İstanbul Teknik Üniversitesi'nin çatısı altındaki okulların en yeni halkasıyız. Çevresine ve yaşadığı şehre duyarlı bir aile olarak, yapılacak...