08 / 05 / 2024

İTÜ Ayazağa Arı Teknokent imar planı değişikliği 2021

İTÜ Ayazağa Arı Teknokent imar planı değişikliği 2021

Sarıyer ilçesi, İTÜ Ayazağa Arı Teknokent-1 alanına ilişkin 20.01.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ayazağa KİPTAŞ projesinde 70704 konut 334 ofis bulunuyor.

İTÜ Ayazağa Arı Teknokent-1 alanı 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer ilçesi, İTÜ Ayazağa Arı Teknokent-1 alanına ilişkin 20.01.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

Ayazağa’daki İBB’ye ait 40 taşınmazın satışına karar verildi!

Sarıyer Ayazağa'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne ait 40 adet taşınmazın üzerinde yapısı bulunan ve yapı kayıt belgesi almış olan vatandaşa satış yetkisi verildi.

Maraş’ın yeniden inşası Türk müteahhitlere iş sahası açar mı?

46 yıl önce yerleşime ve ziyarete kapatılan yasak bölge Maraş bugün kısmi olarak açıldı. Peki Maraş'ın açılması ne anlama geliyor? Maraş’ın yeniden inşası Türk müteahhitlere yeni iş sahası açar mı?

Edirne'de tarihi Alipaşa Çarşısı'nın kapıları açıldı!

Edirne'de, koronavirüs tedbirleri altında kapatılan 5 asırlık Alipaşa Çarşısı, 50 gün sonra yeniden kapılarını açtı. Belediye ekiplerinin baştan aşağı dezenfekte edildiği tarihi çarşıya maskesiz esnaf ve müşteriler alınmayacak.

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya askeri lojman!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya 320 konutluk proje!

TOKİ Sarıyer Maslak Ayazağa'da yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ İstanbul ili Sarıyer ilçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş ihalesi 11 Kasım'da yapılacak...

ABD'li gayrimenkul şirketleri Türk ortaklar arıyor!

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri imar planı askıda!

Beşiktaş - Sarıyer İlçeleri, Dolmabahçe - Levazım - Baltalimanı - Ayazağa Tünelleri Projesi'ne ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Dolmabahçe-Ayazağa tünellerinde çalışmalar bu sabah başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabında çalışmalar bu sabah başladı...

Dolmabahçe-Ayazağa tünellerinin 1. Etap çalışmaları başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabında çalışmalar başladı..

İTÜ Ayazağa Arı Teknokent imar planı değişikliği 2021 Haberi

İTÜ Ayazağa Arı Teknokent imar planı değişikliği 2021

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Sarıyer ilçesi, İTÜ Ayazağa Arı Teknokent-1 alanına ilişkin 20.01.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği 4 Ekim 2021 tarihinde askıya çıkarıldı.

Sarıyer ilçesi, İTÜ Ayazağa Arı Teknokent-1 alanına ilişkin 20.01.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği 2 Kasım 2021 tarihinde askıdan inecek.

İmar planı için