01 / 05 / 2024

itü bisiklet kent

itü bisiklet kent

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörlüğü'nün 2013 yılında çok aşamalı ve uzun soluklu olarak başlattığı "Yeşil Kampüs" projesinin en önemli parçalarından biri olan 'Bisiklet Kent' için geri sayım başladı.

İTÜ'ye Bisiklet Kent geliyor!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörlüğü'nün 2013 yılında çok aşamalı ve uzun soluklu olarak başlattığı "Yeşil Kampüs" projesinin en önemli parçalarından biri olan 'Bisiklet Kent' için geri sayım başladı.

İTÜ Ayazağa Festival Alanı'na bisiklet yolu yaptırılacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi Festival Alanı'na bisiklet yolu yaptırılacak. Söz konusu bisiklet yolu 30 günde tamamlanacak. İhalesi; 10 Kasım 2014 tarihinde saat 11.30'da yapılacak.

İzmir Anadolu Caddesi’ne 7 üst geçit daha geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Anadolu Caddesi’nde üst geçit yatırımları 7 noktada devam ediyor. Tamamı asansörlü ve yürüyen merdivenli üstgeçitler tamamlandığında, Karşıyaka ve Çiğli bölgesindeki üst geçit sayısı 18’e yükselecek.

İzmir Anadolu Caddesi’ne 7 üst geçit daha yapılıyor!

Anadolu Caddesi’ne 7 üst geçit daha yapılıyor. Tamamı asansörlü ve yürüyen merdivenli olarak tasarlanan üstgeçitler tamamlandığında, sadece Karşıyaka ve Çiğli bölgesindeki üst geçit sayısı 18’e yükselecek.

İTÜ Stadyumu nerede?

İTÜ Stadyumu nerede harita üzerinde gösteren yol tarifi var mı? İTÜ Stadyumu nerede nasıl gidilir? istanbul teknik üniversitesi (itü) stadyumu nerede? itü stadyumuna nasıl gidilir? itü stadyumu yol tarifi nasıl?

Polisan Exelans Enerji Yalıtım Sistemleri ısıya geçit vermiyor!

Polisan Exelans Enerji Yalıtım Sistemleri ısıya geçit vermiyor. Polisan, sistemle, kaliteli ürünler kullanılmasının yanında, uzman uygulamacı bayi seçiminin ön plana çıkmasını sağlayıp, yalıtım uygulamalarında olası hataların önüne geçiyor.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya geçit verilmeyecek!

Büyük kentsel dönüşüm hamlesini gündemine alan Yıldırım'da artık kaçak yapıya geçit verilmeyecek. Başkan Edebali, "Kaçak yapılaşma konusunda tüm hukuki süreç harfiyen uygulanacak. Kimsenin süphesi olmasın" dedi.

Bağdat Caddesi ve Minibüs Caddesi'nde bisiklet yolu kampanyası!

Sahil yolunda olduğu gibi Bağdat Caddesi ve Minibüs Caddesi'nde ( Fahrettin Kerim Gökay Caddesi) bisiklet yollarının çoğalması için Kadıköy Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne imza topluyor.

Ferit Akşit kimdir?

Mimar Ferit Akşit kimdir? Mimar Ferit Akşit, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Ferit Akşit, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ferit Akşit...

Derya Ünal Akşit kimdir?

Mimar Derya Ünal Akşit kimdir? Derya Ünal Akşit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Derya Ünal Akşit, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Derya Ünal Akşit..

Tarihi Harşit Köprüsü ışıklandırıldı!

Gümüşhane 'nin Torul ilçesinde, tarihi İpekyolu üzerinde yer alan tarihi Harşit Köprüsü ışıklandırıldı. Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Harşit Köprüsü 'nün 1890 yılında yapıldığını belirtti...

Unkapanı Altgeçit Köprüsü güçlendirme çalışması başlıyor!

Fatih-Unkapanı Altgeçit Köprüsü’nde araçların çarpması neticesi meydana gelen hasarın, herhangi bir tehlike oluşturmaması için, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan takviye projesi tamamlandı, uygulama çalışması başlıyor.

Koçyiğit Gayrimenkul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Koçyiğit Gayrimenkul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Murat Koçyiğit tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 30 Haziran'da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Ünverdi İş Merkezi'nde kuruldu.

itü bisiklet kent Haberi

itü bisiklet kent
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörlüğü'nün 2013 yılında çok aşamalı ve uzun soluklu olarak başlattığı "Yeşil Kampüs" projesinin en önemli parçalarından biri olan 'Bisiklet Kent' için geri sayım başladı. Projeyle birlikte Ayazağa Kampüsü'nün her yanına bisikletli ulaşımı sağlayacak bir plan dahilinde bisiklet yolları inşa ediliyor. 5 kilometrelik bisiklet yolunun Etiler girişindeki 2 kilometrelik ilk etabı tamamlandı. 1.5 kilometrelik ikinci etabı için yoğun çalışmalar sürüyor. Bisiklet yolunun sadece İTÜ'lülere değil tüm sporseverlere hizmet vermesi amaçlanıyor. Projenin bir diğer adımında kurulacak 'Bisiklet Evi' de mayıs sonunda hizmete...