11 / 05 / 2024

itü Braas Çatı Sistemleri

itü Braas Çatı Sistemleri

Braas Çatı Sistemleri geleceğin mimarları ile buluşuyor. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle buluşarak uygulamalı bir çatı eğitimi gerçekleştiren Braas, geleceğin mimarlarına şimdiden çözüm önerileri sunuyor...

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Dolar 18,50 TL’yi aşacak mı? Uzmanlar doların gidişatını açıkladı…

Dolar kurundaki artış devam ederken uzmanlardan da Doların gidişatına yönelik çeşit çeşit yorumlar geliyor. Uzmanlar bundan sonra olabilecekleri değerlendirdi.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Alfa Atık Yönetimi İthalat İhracat İnşaat Nakliyat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Atık Yönetimi İthalat İhracat İnşaat Nakliyat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Karakaş tarafından kuruldu.

ATŞ Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

ATŞ Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Karayiğit tarafından kuruldu.

Üsküdar Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediyesi tarafından projelendirilen Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temelini attı...

Konut kredi faizlerini düşürecek adım atılıyor!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut konut kredilerinde adım atılacağını söyledi. Bulut, faizlerin yakında yüzde 1'in altına gelebileceğini belirtti...

İzmir Alaçatı yatırımcıların gözdesi olacak!

YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan, İstanbul İzmir otoyolu ve Alaçatı Havalimanı'nın tamamlanmasıyla birlikte İzmir Alaçatı'da konut ve arsa fiyatlarında yükselme yaşanacağı belirtti.

Braas Çatı Sistemleri, 22. İzmir Yapı Fuarı’nda yer alacak!

Braas, İzmir Yapı Fuarının 22. yılında çimentolu kiremit üretiminde çığır açan yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Brass Yakaflex ile baca ve duvarlarda güçlü çözüm!

Braas Çatı Sistemleri, Türkiye’de faaliyete başladığı ilk günden beri uzun ömür ve yüksek performans için farklı ürün grupları ile çatıyı çözülmesi gereken bir sistem olarak ele alıyor.

Braas Divoroll Clima Plus 2S enerji tasarrufu sağlıyor!

Braas Çatı Sistemleri’nin yeni ürünü Divoroll Clima Plus 2S, enerji tasarrufu sağlıyor. Divoroll Clima Plus 2S, yeni yapılan çatıların yanı sıra, enerji verimliliği artırılmak istenen çatı yenileme işlerinde de önemli bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Adapazarı 1. Geçit bölgesindeki dönüşümde sona gelindi!

Kısa süre önce atıl durumda bulunan geçit bekçisi eski kulübesinde dönüşüm çalışması başlatan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bu yapının Büyükşehir İletişim Merkezi olarak Sakaryalıların kullanımlarına sunulacağını açıklamıştı.

İzmir katı atık bertaraf tesisi mecliste!

İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir'e yapılması planlanan katı atık bertaraf tesisine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yiğit, katı atık bertaraf tesisi konusundaki izin süreçlerinin bir türlü sonuçlanmadığını belirtti..

itü Braas Çatı Sistemleri Haberi

itü Braas Çatı Sistemleri

Braas Çatı Sistemleri, “Uygulamalı Çatı Eğitimleri” kapsamında geleceğin mimarları ile buluşuyor. . Büyük boy çatı maketleri üzerinde çatı katmanlarının ve yenilikçi çözümlerin tanıtıldığı eğitimde; çatılarda karşılaşılabilecek temel sorunlar, çözüm yöntemleri ile çatılarda doğru tasarımın önemi gibi konularda öğrencilere bilgiler verildi. 

Uygulamalı çatı eğitimleri her yıl Braas'ın da üyesi olduğu Çatıder (Çatı Sanayicileri ve İşadamları Derneği) tarafından organize ediliyor. Çalışma kapsamında Braas Çatı Sistemleri, bu yıl son olarak 04-05 Aralık 2013 tarihlerinde Maltepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde öğrencilerle...