15 / 05 / 2024

itü murat karataş vefatı

itü murat karataş vefatı

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 1982 girişli inşaat mühendisi Murat Karataş ani bir kalp krizi sonucu vefat etti. Murat Karataş'ın vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınladı.

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karataş tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümden hak sahibi olanlar dikkat! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ödemeler için tarih verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya depremzedelerine müjdeyi verdi. Kentsel dönüşüme giren konutlara 18 ay eşit faizle sahip olunabilecek. İşte detaylar…

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yiğit, Murat Yılmaz ve Serkan Andiç ortaklığında kuruldu.

Arya Grup İnşaat Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Arya Grup İnşaat Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Çiftçi, Canan Karataş ve Murat Karataş ortaklığında kuruldu. 

Yiğit Groups Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Groups Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi,Murat Yiğit, Abdelkareem Mag, Ahmed Mamadouh A ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Saka Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saka Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Meriç Saraç, Cuma Saraç ve Murat Karataş ortaklığında kuruldu.

Murat Yiğit, Kırcami imar süreciyle ilgili yatırımları anlattı!

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. ( AKEDAŞ ) Genel Müdürü Murat Yiğit, şirketin Kırcami imar süreciyle ilgili yatırımları konusunda bilgi verdi

Öz Brt İnşaat Taahhüt Maden Kimyevi Madde Yedek Parça İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Brt İnşaat Taahhüt Maden Kimyevi Madde Yedek Parça İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Karataş tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Feraset Sokak'ta kuruldu.

H. Murat Çelik: Tüp geçit projesi 3,5 milyarı gömmektir!

İzmir'e yapılmak istenen 'Körfez Tüp Geçit Projesi'nin birilerinin canı istiyor diye yapılamayacağını, ekonomik rasyonalitesinin olmadığını belirten Akademisyen Prof. Dr. Hüseyin Murat Çelik, 'Bu proje İzmir'in ilk 10 önceliği bile değildir.

Tekfen Holding yeni yönetim kurulu başkanı Murat Gigin oldu!

Tekfen Holding’in son yapılan yönetim kurulu toplantısında, grubun kurucu ortaklarından ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nihat Gökyiğit, Başkanlık görevini ve Murahhas Azalık sıfatını Yönetim Kurulu üyelerinden Murat Gigin’e devretti.

Murat Gigin Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding'de Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olan Ali Nihat Gökyiğit, görevlerini yönetim kurulu üyelerinden Murat Gigin'e devretti..

Murat Akça: Çankaya'daki Karataş Mühye bölgesi olacak!

Büyümesini sürdüren Başkent Ankara farklı bölgelerin gelişimine de olanak tanırken, gayrimenkul uzmanları yatırımcılara yeni gelişim noktasının sinyalini verdi. Akça ' Çankaya'daki Karataş Mühye bölgesi olacak' dedi.

Babayiğit Turizm Emlak Alım Satım İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kemerburgaz Şubesi açıldı!

Babayiğit Turizm Gıda Tekstil ve Emlak Alım Satım İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kemerburgaz Şubesi, Murat Babayiğit Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

itü murat karataş vefatı Haberi

itü murat karataş vefatı

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 1982 girişli inşaat mühendisi Murat Karataş ani bir kalp krizi sonucu vefat etti. Murat Karataş'ın vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınladı.


Murat Karataş'ın cenazesi 26 Kasım 2014 Çarşamba günü Karşıyaka Mezarlığı Camii'nden ikindi namazına müteakiben...