29 / 04 / 2024

İTÜ öğrenci yurdu kira

İTÜ öğrenci yurdu kira

İTÜ Rektörlüğü, bazı öğrenci yurtlarının işletmesinden bir süredir sorumlu olan İTÜ Geliştirme Vakfı iştiraki Arı Kültürel A.Ş.'nin, mevcut yasal düzenlemelerle beraber kira süresi ve sözleşmesi bitmesine karşın İTÜ yurtlarını işgal etme yoluna gittiğine dikkat çekerek açıklamalarda bulundu.

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

AREV Okulları, Öğrenci Yurdu ve Külliyesi açıldı!

Vehbi Orakçı yenilikçi projelerine bir yenisini daha ekleyerek AREV Okulları, Öğrenci Yurdu ve Külliyesi'ni açtı...

Sivas Merkez Öğrenci Yurdu tamamlanıyor!

Türkiye'nin tek seferde yapılan en büyük yurt projesi olduğu belirtilen 10 bin kişilik Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu açılışa hazırlanıyor.

Sivas'a 10 bin kişilik öğrenci yurdu inşa edilecek!

Türkiye'nin tek seferde yapılacak en büyük yurt projesi Sivas'ta hayata geçiriliyor. Sivas'a 10 bin kişilik öğrenci yurdu inşa edilecek.

Bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşırken, eğitime yaptığı yatırımları aralıksız olarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nu hizmete açtı.

Samsun Tekkeköy'e bin kişilik kız öğrenci yurdu!

Tekkeköy Belediyesi Aşağıçinik hizmet binası bin kişilik kız öğrenci yurdu oluyor.

TÜRGEV Afyon Kız Öğrenci Yurdu açılıyor!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, TÜRGEV Afyonkarahisar Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun kısa zamanda hizmete açılacağını belirtti.

Sivas'a 10 bin kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Sivas'a 10 bin kişilik öğrenci yurdu yapılacak. Vali Gül: "Sivas'a yapılacak 10 bin kişilik öğrenci yurdu ihaleye çıktı. Türkiye'de tek seferde yapılan en büyük proje" dedi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'na 60 kişilik öğrenci yurdu!

Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, 60 kişilik ortaöğretim kız öğrenci yurdu inşa ettiriyor. Belediye Başkanı Necati Okay, yurdun 2018'in başında açılacağını ifade etti.

Zeytinburnu'na 414 yatak kapasiteli öğrenci yurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Mahallesi'ne 414 yataklı kız öğrenci yurdu inşa ediyor.

Erzincan Üzümlü'ye kız öğrenci yurdu yapılıyor!

Erzincan Üzümlü ilçesine kız öğrenci yurdu inşa edilecek. Kredi Yurtlar Kurzumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü ilçesine yapılacak olan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye yeni bir kız öğrenci yurdu kazandırıyor.

İTÜ öğrenci yurdu kira Haberi

İTÜ öğrenci yurdu kira

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörlüğü, bazı öğrenci yurtlarının işletmesinden bir süredir sorumlu olan İTÜ Geliştirme Vakfı iştiraki Arı Kültürel A.Ş.'nin, mevcut yasal düzenlemelerle beraber kira süresi ve sözleşmesi bitmesine karşın İTÜ yurtlarını işgal etme yoluna gittiğine dikkat çekerek, "Tüm hukuki uyarılara rağmen, çeşitli hileli yollara başvurarak işgale devam eden Arı Kültürel AŞ, bugün itibarıyla ilgili yurttan hukuka uygun olarak tahliye edilmiştir. Karalama amacı taşıyanlar, kamuoyunu yanıltmak niyetiyle yalan haber üretenler ve isnatsız beyanda bulunanlar hakkında gerekli hukuki işlemler yapılacaktır" açıklamasını yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Rektörlükten gelen açıklamada, yeni akademik senenin başlayacağı yoğun süreçte, okullarına yeni başlayacak öğrencilerin bölümlerinin belirlendiği, mevcut öğrencilerin üç dönemlik zorunlu bir ayrılık sonrasında yeniden kampüslerine ve yurtlarına dönmenin heyecanı ve telaşında oldukları, böylesine yoğun bir dönem...