19 / 05 / 2024

itü teknokent arı 3

itü teknokent arı 3

2012 yılı yılında hizmete açılan İtü Teknokent Arı 3 Maslak Ayazağa'da yer alıyor. İtü Teknokent Arı 3 binası 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje 50.800 metrekare inşaat alanına sahip

Arzum AR 2003 Midi Fırın 1.299 TL! Bakın nerede! İşte 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımıyla her mutfağa yakışan Arzum AR 2003 Midi Fırın, tüm yemek, hamur işi, aperatif ve tatlıları eşit bir şekilde tam kıvamında pişirir. Peki, Arzum AR 2003 Midi Fırın, en uygun fiyata nereden alınır? İşte detaylar...

Arçelik MF 30 QBG 30 lt Mini Fırın en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik MF 30 QBG 30 lt Mini Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim,10 farklı pişirme fonksiyonu ve Quartz Izgara ile her çeşit yemeği kısa sürede tüketilecek duruma getiriyor.

Çamaşırlarınız çiçek gibi olacak! Arçelik 9102 PM Çamaşır Makinesi ne kadar? 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelene markalardan biri olan Arçelik'in 9102 PM Çamaşır Makinesi, özellikleriyle dikkat çekiyor. Buhar destekli yıkama teknolojisine sahip olan makine, lekelere geçit vermiyor. İşte detaylar...

İTÜ Arı Teknokent'ten tekzip!

Arı Teknokent, "Boğaz’ın silüetini bozmaktan yargılanacaklar" başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

İTÜ ARI Teknokent binası mahkemelik oldu! Boğaz’ın silüetini bozmaktan yargılanacaklar!

Sabah yazarı Dilek Güngör, bugünkü yazısında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ARI Teknokent binasının boğazın silüetini bozduğu için mahkemelik olduğunu belirtti.

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

İTÜ Ayazağa Arı Teknokent-1 alanı 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer ilçesi, İTÜ Ayazağa Arı Teknokent-1 alanına ilişkin 20.01.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Temren Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temren Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Raşit Başar Arıcan tarafından kuruldu.

Balıkesir Teknokent açılışa hazır!

Yüksek teknoloji ürünlerin yerli imkanlarla üretilmesi ve Ar-Ge çalışmaları için inşaatına geçen sene başlanan "Balıkesir Teknokent", ekim ayında faaliyete geçecek.

Muzaffer Yiğit'ten Yığılca Sanayi Çarşısı esnafına müjde!

Yığılca belediye başkanı Muzaffer Yiğit, İlçede hizmet veren küçük sanayi esnafının rüyası olan sanayi çarşısı girişini esnafın istediği doğrultuda düzenleyeceğini söyledi.

Yücel Yaşar: İzmir'de teknokent konsepti planlıyoruz!

Teknopark İzmir Genel Müdürü Yücel Yaşar, yepyeni bir teknokent konsepti planladıklarını, bu sayede Türkiye’nin Silikon Vadisi olma düşüncelerini bir adım daha ileriye taşıyacaklarını söyledi.

İTÜ Teknokent Chicago’da ofis açtı!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Arı Teknokent dünyanın teknoloji merkezlerinden Chicago’da ofis açtı. İTÜ Arı Teknokent Genel Müdürü Kenan Çolpan konu ile ilgili açıklama yaptı..

itü teknokent arı 3 Haberi

itü teknokent arı 3


İtü Teknokent Arı 3'ün havadan görüntüleri için...