29 / 04 / 2024

Arzum AR 2003 Midi Fırın 1.299 TL! Bakın nerede! İşte 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arzum AR 2003 Midi Fırın 1.299 TL! Bakın nerede! İşte 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımıyla her mutfağa yakışan Arzum AR 2003 Midi Fırın, tüm yemek, hamur işi, aperatif ve tatlıları eşit bir şekilde tam kıvamında pişirir. Peki, Arzum AR 2003 Midi Fırın, en uygun fiyata nereden alınır? İşte detaylar...



Arzum mini ve midi fırınlar, pratik kullanımları, şık tasarımları ve işlevsel özellikleri ile öne çıkıyor.

Arzum AR 2003 Midi Fırın 1.299 TL! Bakın nerede! İşte 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arzum fırın modelleri ile lezzetli hamur işleri pişirmek çok kolay. Ayrıca yemekleri ısıtmak ve atıştırmalık hazırlamak için de farklı sıcaklık ayarları bulunuyor. Sevilen marka, tüm kullanıcı tercihlerine yönelik değişik renklerde midi fırın seçenekleri sunuyor.

Mutfakta hünerlerini sergilemek, yeni lezzetler denemek ve en iyi tatları hazırlamak isteyenlerin yardımına uygun fiyatlı Arzum midi fırınlar koşuyor. 

Arzum AR 2003 Midi Fırın
Arzum AR 2003 Midi Fırın, mutfakta az yer kaplarken en güzel yemekleri yapmanızı sağlar. Hem ızgara hem de kızartma tekniklerini kullanabilir, fırın poşeti ile alternatif yiyecekler hazırlayabilirsiniz. İç kapasitesi 35 litre hacme sahip olduğu için, aynı anda birden fazla yemek pişirebilirsiniz. Mutfağınıza şık bir görünüm katarken aynı zamanda 13,5 kilo ağırlığı ile kolay taşınır.

Eşit Pişirir
Alt üst ısıtıcı rezistanslar yemek, hamur işi, apartif ve tatlıların eşit bir şekilde pişmesini sağlar. Üstü kızarmış, içi tam pişmiş lezzetli sonuçlar sunar. Ayarlanan pişirme süresi sona erdiğinde hiçbir risk oluşturmadan otomatik olarak kapanır. 

Temizliği Kolay
Termostat ayarı, turbo fan seçeneği ile ideal pişirme ortamı sunar. Fırın tepsisi ve ızgarası bulaşık makinesinde yıkanabilir. Fırın içi  nemli bir bezle kolayca temizlenir.

Şık Tasarım
Beyaz renge ve yüksek kalitede temperli cama sahip şık tasarımıyla her mutfağa yakışır.

Arzum AR 2003 Midi Fırın en ucuz nerede satılıyor?


 


Geri Dön