05 / 05 / 2024

İTÜ Tuzla Yerleşkesi denizcilik fakültesi

İTÜ Tuzla Yerleşkesi denizcilik fakültesi

İstanbul Teknik Üniversitesi Tuzla Yerleşkesi Denizcilik Fakültesi çok amaçlı A blok ikmal inşaatı yapım işi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor. Yeni bina toplam 360 günde tamamlanacak.

Buca Belediyesi 1.956 metrekarelik arsasını yurt için üniversiteye satıyor! 

Buca Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi’nde yer alan 102 bin 574,57 metrekare alan içinde yer alan 1.956,48 metrekarelik hissesini üniversiteye satıyor. İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Ağaoğlu'ndan Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Kadir Topbaş son yolculuğuna uğurlanıyor!

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Kadir Topbaş son yolculuğa uğurlandı. Topbaş için İBB'nin Saraçhane Yerleşkesi önünde cenaze töreni düzenlendi

Ali Öztunç: Fay hatları üzerindeki yerleşimlerin analizleri yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Türkiye'de çok sayıda tehlikeli fay hattının olduğuna dikkat çekerek, fay hatları üzerindeki tüm yerleşim birimlerinde yapı stoklarının çıkarılması ve analizlerinin yapılması gerektiğini belirtti. 

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Tarihi İstanbul Radyosu deprem güçlendirmesi için boşaltılıyor!

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun Ulus Yerleşkesi ve Harbiye’deki İstanbul Radyosu tarihi binası "depreme dayanıksız olduğu" sebebiyle eş zamanlı şekilde tahliye ediliyor.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Ulaştırma ve Haberleşme Şurası 6-7-8 Ekim 2021'de düzenlenecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası, 6-7-8 Ekim 2021 tarihlerinde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Yerleşkesi'nde düzenlenecek." diye konuştu.

Mürsel Alban Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için başvuruda bulundu!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "Yazlık Saray" olarak isimlendirilen Marmaris Okluk Koyu’ndaki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için; hiç bir bilgi alınmadığını öne sürerek Cumhurbaşkanlığı'na başvuruda bulundu.

Eski Kaş Devlet Hastanesi binası müzeye mi dönüşecek?

Antalya'nın Kaş ilçesindeki antik Antiphellos yerleşkesi içinde bulunan eski Kaş Devlet Hastanesi binasının müze olmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş Devlet Hastanesi binasının müze olması talebi mecliste!

Antalya'nın Kaş ilçesindeki antik Antiphellos yerleşkesi içinde bulunan eski Kaş Devlet Hastanesi binasının müze olmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

İTÜ Tuzla Yerleşkesi denizcilik fakültesi Haberi

İTÜ Tuzla Yerleşkesi denizcilik fakültesi

İstanbul Teknik Üniversitesi Tuzla Yerleşkesi Denizcilik Fakültesi çok amaçlı A blok ikmal inşaatı yapım işi ihaleye çıkıyor. Yeni bina toplam 360 günde tamamlanacak. 


3 bin 500 metrekare alanda kurulacak binanın ihalesi açık ihale usulü ile 29 Aralık'ta saat 10.30'da İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Maslak'ta yapılacak. 


İHALE İLANI:


YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİ.BŞK. İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ - Evrak No: 1806


İTÜ TUZLA YERLEŞKESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ ÇOK AMAÇLI A BLOK İKMAL İNŞAATI (2014)


YAPI İSLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI


İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ


İTÜ TUZLA YERLEŞKESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ ÇOK AMAÇLI A BLOK İKMAL İNŞAATI (2014) yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası:2014/163752


1- İdarenin


a) Adresi : İTÜ Rektörlüğü Yapı...