16 / 06 / 2024

Iyaşpark Otel odasının sayısı

Iyaşpark Otel odasının sayısı

İlimizin çok ortaklı en büyük alışveriş merkezi Isparta Yatırım AŞ'nin (IYAŞ) den kiraladığı otel yakında tamamlanıyor. Otel lyaşpark Otel adıyla hizmet belediye verecek.

Geleceğin pazarlama trendi: Sanal ve artırılmış gerçeklik!

Sanal ve artırılmış gerçeklik gözlükleriyle yapılan marketing faaliyetleri her geçen gün artıyor. Kısa süre içerisinde kalmayı düşündüğümüz otel odasını bu gözlüklerle oradaymış gibi görebilecek, hatta eşyalara dokunabileceğiz!

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

 Mimarlar Odası'nın raporundaki korkunç gerçek… 10 milyondan fazla yapı depremde yıkılabilir!

Kahramanmaraş depremi hakkında TMMOB Mimarlar Odası’nın hazırladığı raporda, depremde ağırlıklı olarak yeni binaların yıkıldığı vurgulandı. Rapora göreTürkiye’de 10 milyondan fazla yapı depreme karşı dayanıksız.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Demet Özdemir 48 bin TL'lik giyinme odasını bedavaya yaptırdı!

Reklam karşılığı iş yaptıran ünlüler kervanına Demet Özdemir de katıldı. Reklamlar ve dizilerle yüklü geliri olan oyuncu, 48 bin TL'lik giyinme odasını reklam karşılığı bedavaya yaptırdı.

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Hamas'ta bin karantina odasının inşaatı tamamlandı!

Hamas, 500'ü Gazze Şeridi'nin kuzeyinde, 500'ü de güneyinde bin karantina odasının yapımını tamamladı. Gazze'nin Refah kentinde inşası tamamlanan odalar, hükümet yetkililerine teslim edildi. 

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

Levent İETT Garajı park yapılsın talebi!

İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye ait 46 bin 241 metrekarelik Levent İETT Garajı arazisini Dubai şeyhine satılmıştı. Dubai şeyhi almaktan vazgeçince meslicten park yapılsın talebi geldi…

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Alara Park Otel 115.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Mahallesi, 521 ada, 7 parselde bulunan 5 yıldızlı Alara Park Otel'i 115 milyon 869 bin 632 TL'ye icradan satışa çıkardı. 

Iyaşpark Otel odasının sayısı Haberi

Iyaşpark Otel odasının sayısı

IYAŞ, İsparta Belediyesinden kiraladığı eski İsparta Oteli'nin tadilatını tamamlamak üzere, lyaşpark Otel adıyla müşterilerine 61 odasıyla farklı bir konseptte hizmet vermeye hazırlanan IYAŞ'ın, Eylül ayı gibi binayı bitirmesi ve hizmet vermesi bekleniyor. İlimizin çok ortaklı en büyük alışveriş merkezi Isparta Yatırım AŞ'nin (IYAŞ) belediyeden kiraladığı otel yakında tamamlanıyor, lyaşpark adıyla yeni bir konsepte bürünecek olan otel aynı zamanda Isparta'daki otel kalitesinde de rekabet getirecek. 


EYLÜL E KADAR TAMAMLANACAK 

Edinilen bilgilere göre otel Eylül ayına kadar tamamlanacak. Şu anda çatı ve dış giydirmelerim devam ettiği bina tamamlandığında şehir merkezinde en modern bina olma özelliğini de taşıyacak. Ayrıca binanın yeri ve büyüklüğü de göz önünde bulundurularak dışına boydan ekran takılacağı ve ilimizin en gözde reklam alanlarından biri olacağı konuşuluyor. 


REKABET ARTACAK 

Öte yandan ilimizin ilk...