07 / 05 / 2024

İyi Hikayeler hangi kanalda

İyi Hikayeler hangi kanalda

Berfu Güven'in sunumu ve Nef İcra Kurulu Başkanı Erdem Timur'un yorumlarıyle ekrana gelecek ''İyi Hikayeler'' adlı program 8 Aralık'ta NTV ekranlarında başlıyor.

Motorin 44 TL'yi aştı, tarihi zirveyi gördü! Bir yılda 40 kere zam gelen motorin fiyatları hangi ilde kaç TL? 

Akaryakıtta tabelalar yine değişti. Motorinin litresine 2 lira 57 kuruşluk zam yapıldı. Peki motorin hangi ilde kaç TL oldu? İşte Opet, Total, Petrol Ofisi 13 Şubat 2024 fiyat listesi... 

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

iOS 17 hangi iPad’lere gelecek? Hangi iPad’ler iPadOS 17’yi desteleyecek?

Apple iOS 17 ve macOS 14 ve iPadOS 17’yi tanıttı. Peki “Hangi iPad’ler iPadOS 17’yi desteleyecek?” İşte detaylar!

İdil Yiğitbaşı kimdir, nereden mezundur?

İdil Yiğitbaşı kimdir İdil Yiğitbaşı’nın mesleği nedir? İdil Yiğitbaşı eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Borsada kayıp yüzde 2’yi aştı! Hangi hisseler değer kazandı, hangileri geriledi? İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsa İstanbul'da kayıp yüzde 2’yi aşarken, BIST 100 endeksi 4 bin 506 puana geriledi. Uzmanlar, seçim ortamının getirdiği belirsizlik nedeniyle yatırımcıların hisse yatırımı konusunda temkinli davrandığını belirtirken, işlem hacmindeki gerileme de dikkat çekiyor.

Sofralarımız tehlike saçıyor! Sebze meyve değil adeta zehir yiyoruz! İşte en fazla tarım zehiri kullanılan gıdalar!

Sofralarımızda gıda değil adeta zehir yiyoruz. Son iki 2 yılda insan sağlığını tehlikeye atan tarım zehiri kullanımı rekor seviyeye ulaşırken, AB Komisyonu da bu konuda Türkiye'yi uyardı. Hangi gıdalarda pestisite rastlandı? Pestisit hangi hastalıklara davetiye çıkarıyor? Detaylar haberimizde...

Sıfır arabada 300 bin TL’yi aşan vergi indirimi geldi! Hangi araç kaç para oldu? Hemen bakın sakın kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan kararname ile sıfır araç fiyatlarında ÖTV düşüşü kararı alındı. Peki bu adım sonrası hangi aracın fiyatı ne kadar oldu?

Berfu Güven ve Erden Timur'la İyi Hikayeler 8 Aralık'ta başlıyor!

Berfu Güven'in sunumu ve Nef İcra Kurulu Başkanı Erdem Timur'un yorumlarıyle ekrana gelecek ''İyi Hikayeler'' adlı program 8 Aralık'ta NTV ekranlarında başlıyor.

Mesleki yeterlilik belgesi hangi meslekler için zorunludur?

Aydınlık Gazetesi köşe yazarı olan Şenay Koçyiğit Özdoğan bugünkü yazısında ''Mesleki yeterlilik belgesi hangi meslekler için zorunludur?'' okuyucusunun sorduğu sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Evren Yiğit kimdir?

Mimar Evren Yiğit kimdir? Mimar Evren Yiğit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Evren Yiğit, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Evren Yiğit..

Bakırköy Büyükçekmece Metrosu hangi ilçelerden geçecek?

Bakırköy/İncirli ile Büyükçekmece'yi 37,5 dakikaya indirecek Bakırköy-Büyükçekmece Metrosu, 18 istasyonda duracak. Bakırköy- Büyükçekmece Metrosu hangi ilçelerden geçecek, hangi istasyonlarda duracak hepsine haberimizde yer verdik

ODE Yalıtım Türkiye’yi temsil edecek 40 şirketten biri oldu!

ODE Yalıtım European Business Awards 2013/2014 ödülleri programında Türkiye’yi ulusal şampiyon olarak temsil edecek firmalar arasında yer aldı. Halk oylamasının 2013 Kasım ayında başlaması planlanıyor...

İyi Hikayeler hangi kanalda Haberi

İyi Hikayeler hangi kanalda

Anadolu'nun dört bir yanında yapılan iyiliklerin ve kahramanların hikayeleri, Nef Vakfı ile birlikte ''İyi Hikayeler'' programıyla televizyon ekranlarına taşınıyor.

Berfu Güven'in sunumu ve Nef İcra Kurulu Başkanı Erdem Timur'un yorumlarıyle ekrana gelecek ''İyi Hikayeler'', her pazar 18:10'da tekrar yayınıyla sonraki Cumartesi 17:25'te NTV ekranlarında yayınlanacak.