21 / 05 / 2024

iyilik konutları para yardımları 

iyilik konutları para yardımları 

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan din görevlileri Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriyeli savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na366 bin TL yardımda bulundu.

Kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaştan hiç para almadan yapılabilir mi? İşte hesaplaması...

Ülke genelinde 2023 verilerine göre 6,8 milyon riskli konut bulunuyor. Bu konutların kentsel dönüşümü için ise vatandaştan belli miktarda ücret talep ediliyor. Peki Kentsel dönüşümler vatandaştan hiç para almadan yapılabilir mi? İşte hesaplaması...

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Kayserili hayırseverlerden İyilik Konutları kampanyasına destek! 

Kayserili hayırseverler, İdlibli savaş mağdurları için hayata geçirilen İyilik Konutları kampanyası kapsamında 538 konut yaptırdı.

Din görevlilerinden İyilik Konutları'na 366 bin TL yardım!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan din görevlileri Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriyeli savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na366 bin TL yardımda bulundu.

DİTİB İtalya'dan İyilik Konutları kampanyasına destek!

Türkiye Diyanet Vakfının İdlib'de çadırlarda ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren siviller için başlattığı “İyilik Konutları” kampanyasına, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) İtalya Şubesi de katıldı.

İdlib'teki iyilik konutları sahiplerini bekliyor!

İdlib vilayetinde rejimden kaçan Suriyeliler için Sarmada ilçesine bağlı Mashat Ruhin bölgesinde Kızılay tarafından, inşa edilen 1228 briket evden 748’i yerleşime hazır hale getirildi. 

İmar barışında para yatırdıktan sonra ne yapılacak?

İmar barışında, konutlar için yüzde 3, işyerleri için ise yüzde 5 oranında ödeme yapılıyor. Peki, imar barışında para yatırdıktan sonra ne yapılacak?

Esen 11 Torbalı Konutları paraşütlerle tanıtılacak!

Esen Proje firmasının İzmir Torbalı’da başlayan Esen 11 Torbalı Konutları, Bodrum’da mini paraşütlerle tanıtılacak. Esen 11 Torbalı’nın tanıtım broşürünün olduğu pro-paraşütler, izleyenlere “Gökten kâr yağıyor” dedirtecek.

Esen 11 Torbalı Konutları, Bodrum’da tanıtılacak!

Esen Proje firmasının İzmir Torbalı’da başlayan Esen 11 Torbalı Konutları, Bodrum’da mini paraşütlerle tanıtılacak. Esen 11 Torbalı’nın tanıtım etkinliği 6 Mayıs'ta Saat 11:00'den başlayarak gün boyu 16-00’ya kadar sürecek.

TOKİ Kayaşehir başvuru para iadesi!

TOKİ Kayaşehir başvuru para iadesi bugün itibariyle yapılabilecek. Kura çekilişi kapsamında 1.500 adet konutun hak sahipleri belirlenen projede konutların 3 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Derinkuyu Konutları'nda başvuru dönemi başladı!

Derinkuyu İlçesi Esentepe Mahallesine yapılacak olan TOKİ konutları için müracaatlar başladı. TOKİ Konutları için Derinkuyu Ziraat Bankası Şubesi nezdinde açılan hesaba para yatıralacak..

TOKİ başvuru para iadesi!

TOKİ'ye başvuru yaptığınızı ancak, birtakım sebeplerden dolayı TOKİ konutlarından hak sahibi olamadığınızı veya olmak istemediğinizi farz edelim. Bu durumda TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi? İşte TOKİ başvuru para iadesi..

TOKİ Tuzla Aydınlı Konutları hakkında şikayetler bitmiyor!

TOKİ Tuzla Aydınlı Konutları 'yla ilgili şikayetin bini bir para! Ev sahipleri, alt yapı sorunundan, fabrika dumanından, güvenlik zafiyetinden, delik değişik yollardan, köpek istilasından yakınıyor...

iyilik konutları para yardımları  Haberi

iyilik konutları para yardımları 

Türkiye Diyanet Vakfı'nca Suriyeli savaş mağduru ailelere yönelik “Bir İyilik Sıcak Bir Yuva” temasıyla yürütülen İyilik Konutları projesine Ankara’nın Çankaya ilçesinde din görevlileri, müftülük personeli ve hayırseverler 366 bin TL'lik yardımda bulundu. 

Sabah'ta yer alan habere göre; Çankaya İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanı Ali Gülden, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İhsan Açık’ı ziyaret ederek bağış çekini verdi. Yaklaşık 1 ay önce 25 konut hedefiyle ilçe müftülüğü bünyesinde İyilik Konutları projesine destek için kampanya başlattıklarını söyleyen Gülden, “Kampanyamız, personelimiz, din görevlilerimiz ve hayırseverlerimiz tarafından çok büyük ilgi gördü. Çankaya halkı İyilik Konutları projesine büyük bir teveccüh gösterdi. 1 ay gibi kısa bir sürede 61 konut bedeli 366 bin TL bağış topladık. Elhamdülillah hedefimizin iki katından fazla...