16 / 05 / 2024

iz konutları teslimleri

iz konutları teslimleri

Teslimlerin hemen gerçekleştiği İz Evler projesinde satışına devam edilen son daire 3+1 olarak tasarlandı. Son daire 565 bin TL'den satılıyor...

Bakan Özhaseki'den deprem konutları açıklaması: Her ay 10 bin, 15 bin konut teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki deprem konutları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada salı günü biten evleri teslim etmeye devam edeceklerini belirterek, "75 bin evi teslim etmiş olacağız. Ondan sonra da her ay 10 bin, 15 bin konutu vermeye devam edeceğiz" dedi.

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Murat Kurum: Yarın inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da geçen yıl 24 Ocak'ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşları andı. Kurum, "Yarın da Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, inşa ettiğimiz konutları Elazığlı kardeşlerimize teslim edeceğiz" dedi.

Avrupa Konutları Yamanevler'de daire teslimleri başladı! 

Artaş İnşaat tarafından Ümraniye'de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler’de, ilk etabın daire teslimleri başladı...

Avrupa Konutları Yamanevler konut teslimleri!

Avrupa Konutları Yamanevler projesi 472 bin metrekare inşaat alanına sahip. Avrupa Konutları Yamanevler konut teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Yamanevler teslimleri!

Avrupa Konutları Yamanevler projesinde dairelerin fiyatları 484 bin TL'den başlıyor. Avrupa Konutları Yamanevler teslimleri ne zaman?

Balıkesir'de 500 emekliye toplu konut inşa edilecek!

Başkan Zekai Kafaoğlu, 500 emekli vatandaşa sosyal konut yapacaklarını açıkladı. Kafaoğlu, “Emekliler Derneği’ne 500 emeklimiz ev için başvuru yapıldı Gaziosmanpaşa ve Pamukçu’da 2+1 ucuz sosyal konut üreteceğiz. Yeri biz vereceğiz, konutları TOKİ yapacak” dedi.

Avrupa Konutları Atakent 4 teslimleri!

Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde üzde 15 peşinde 0,42 faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor. Peki, Avrupa Konutları Atakent 4 teslimleri ne zaman yapılacak?

TOKİ Siirt Evren Mahallesi Konutları teslimleri başlıyor!

Toplamda 358 adet konutun sahiplerini bulduğu projede teslimler BCT İnşaat Mim.Müşavir A.Ş. tarafından yapılacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Konutları teslimleri bugün başladı!

Kentsel dönüşüm olarak inşa edilen projede toplamda 354 adet daire sahiplerini buldu. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Konutları teslimleri bugün başladı...

Sur Yapı Koşuyolu Konutları teslimleri!

Koşuyolu Sur Yapı Projesi 2 bloktan oluşuyor. Proje 23 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Peki Sur Yapı Koşuyolu Konutları teslimleri ne zaman yapılacak?

Çatalca Kiptaş Konutları teslimleri ne zaman?

Kura çekilişi uygulanmadan satışa sunulan projede daire fiyatları 139 bin 750 TL'den başlıyor. Proje 180 blok halinde bulunuyor. Peki Çatalca Kiptaş Konutları teslimleri ne zaman?

iz konutları teslimleri Haberi

iz konutları teslimleri

İstanbul Kemerburgaz Göktürk'te yükselen Göktürk İz Evler Akro Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 1.590 metrekare alan üzerinde konumlanan projede teslimler hemen gerçekleşiyor.



Toplam 46 daireden meydana gelen İz Evler Göktürk'te yer alan daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede, 130 metrekare ile 141 metrekare arasında 2+1 daireler, 186 metrekare 3+1 daireler yer alıyor.


Son bir adet dairenin satışına devam edilen Akro İz Evler projesinde, 3+1 olan son daire 565 bin TL'den alıcılarını bekliyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler, yüzde 30 peşinatla konut kredisi kullanabiliyor.




Kemerburgaz İz Konutları'nda;  sauna, fitness center, kapalı yüzme havuzu, 24 saat güvenlik ve teras bahçeleri hizmeti gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.




İz Evleri Kemerburgaz, FSM Köprüsü'ne 15 dakika, Beşiktaş, Ortaköy, Bebek ve Rumeli Hisarı'na 20 dakika Atatürk...