01 / 05 / 2024

İz Mert Grup İnşaat iletişim

İz Mert Grup İnşaat iletişim

İz Mert Grup İnşaat Gıda ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsa Mert Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu.

Ekonomist Mert Başaran kız çocuğu olanlara seslendi: 2 kat fazla biriktirin!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken, Ekonomist Mert Başaran, kız çocuğu olanlara seslenerek, "2 kat fazla biriktirin" dedi. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Ekonomist Mert Başaran'dan ABD devinin dolar/TL tahminine yanıt geldi: Halkı kandıramazsınız!

Wells Fargo, dolar / TL kurunun 2024 yılının ikinci çeyreğinde gerileyeceğini belirtti. Söz konusu tahmine Ekonomist Mert Başaran'dan yanıt geldi. İşte Mert Başaran'ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Mert Başaran altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Tarih verdi! Altın ve dolar için yeni yol haritası çizildi!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran elinde altın ve dolar olan yatırımcılara seslenerek altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Hemen tarih verdi! 

Paranızı dolara yatırmayın diyen Mert Başaran peş peşe açıkladı! Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın

Altın ve dolar ile ilgili yorumlarda bulunan Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan son dakika ''paranızı dolara yatırmayın'' açıklaması geldi. Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın.

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Gümüş fiyatları 13 lira birden yükselecek! Her dediği çıkan Mert Başaran peş peşe açıkladı! Aklınız çıkacak!

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili değerlendirmeleri ile tanınan ekonomist Mert Başaran gümüş fiyatlarının 13 TL birden yükseleceğini açıklayarak yatırımcıları uyardı! Aklınız çıkacak...

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Öz Alp Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Alp Grup İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Baki Alp tarafından kuruldu.

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Özçelik tarafından kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

İz Mert Grup İnşaat iletişim Haberi

İz Mert Grup İnşaat iletişim

İz Mert Grup İnşaat Gıda ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsa Mert Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu. 


İz Mert Grup İnşaat Gıda ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirket başta konut olmak üzere her türlü inşaat işleri yapar, gayrimenkul alım-satımı ile  inşaatların taahhüt ve proje uygulamaları için lisans, mühendislik ve müşavirlik anlaşmaları yapar. Her türlü arsa karşılığı, kat karşılığı inşaat işleri yapmak, müteahhitlik  ve  mühendislik  ve taşeronluk yapmak. Şirket konusu ile ilgili olarak resmi ve özel kuruluşların gayrimenkullerinin  pazarlanması amacıyla organizasyonlar yapar, tanıtım kampanyaları ve promosyonlar düzenler, bu konularda geçici veya sürekli danışmanlık yapar. Şirket konusu ile ilgili olarak emlak danışmanlığı, gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapar. Konusu ile...