20 / 05 / 2024

İZBAN 2016 çalışmaları

İZBAN 2016 çalışmaları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İZBAN'da bir süredir devam eden grevin tarafların anlaşmaya varmaları ile sonuçlandırıldığı belirtildi.

İstiklal Caddesi’nde yenileme çalışmaları tamamlandı!

İstiklal Caddesi’nde 2016 yılında başlanan altyapı yenileme çalışmaları 2018 yılı itibariyle tamamlandı.Caddenin yeni yüzü ise havadan görüntülendi. 

Trabzon Büyükşehir Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı çalışmalarını tamamladı. Aralık ayı son oturumunun bugün gerçekleştirilmesiyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gayretli çalışmalarından ötürü Meclis üyelerine teşekkür etti.

Gebze'deki üstyapı çalışmaları artarak devam edecek!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2016 yılının her gününü dolu dolu, hizmet dolu geçirdi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2017 yılında da üstyapı ve yatırımlarla çalışmaların artarak devam edeceğini dile getirdi

Tekirdağ Kentsel İyileştirme Başkanlığı'nın çalışmaları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yıl sonu değerlendirmeleri kapsamında düzenlen brifing toplantısında, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığının 2016 yılında yaptığı çalışmalar hakkında genel bilgi aldı.

Kütahya Naşa'da imar çalışmaları başladı!

Naşa Belediyesi, 2016 yılında gerçekleştirdiği Halihazır harita çalışmalarından sonra İmar planı ve imar planına esas jeolojik, jeoteknik imar planı ve revizyon çalışmasına start verdi.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

Mardin Kızıltepe'deki asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

2016 asfalt sezonunda 400 kilometre yol yapmayı hedefleyen Kırsal Yollar Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı çalışmalarına ara vermeden devam ederek Kızıltepe’de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Mersin Soli Pompeipolis Antik Kenti’nde restorasyon çalışmaları bitti!

Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde, tarihi M.Ö. 300 yılına uzanan Soli Pompeipolis Antik Kenti’nde 2016 kazı ve restorasyon çalışmaları sona erdi.

Kastamonu Pompeiopolis Antik Kenti'nde kazı çalışmaları başladı!

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi Zımbıllı Tepe mevkisinde, tarihi Paflagonya bölgesinin başkenti Pompeiopolis Antik Kenti'nde 2016 yılı kazı çalışmaları başladı.

Ankara'nın alt yapı çalışmalarının yüzde 60'ı tamamlandı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi altyapı çalışmalarına hız verdi. Belediye ekipleri 2016 yılı alt yapı hedeflerini ilk 7 ayda ortalama yüzde 60'ını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Çanakkale'de asfalt çalışmaları hızlandı!

Çanakkale İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Müdürlüğü asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çanakkale genelinde 2016 yılı asfalt sezonunda şu ana kadar 40 kilometre asfaltlama çalışması yapıldı.

Akiş GYO'nun Saf GYO ile birleşme çalışmaları sürüyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Haziran 2016 tarihli yönetim kurulu kararı çerçevesinde; SAF GYO A.Ş ile birleşme görüşmeleri ve konu ile ilgili çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Erzurum 2. OSB'nin ilk etap altyapı çalışmaları Ekim'de tamam!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 2. OSB altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.Vali Azizoğlu, OSB'nin ilk etabındaki altyapı çalışmalarının 2016 yılı Ekim ayında tamamlanmasının planlandığını ifade etti.

İZBAN 2016 çalışmaları Haberi

İZBAN 2016 çalışmaları


İzmir Banliyö Sistemi AŞ'de (İZBAN), 8 Kasım'da başlayan grev, tarafların anlaşmasıyla sona erdi.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İZBAN'da bir süredir devam eden grevin tarafların anlaşmaya varmaları ile sonuçlandırıldığı belirtildi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İZBAN'ın İzmir'in şehir içi ulaşımının can damarı olduğunu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın'ın ve İZBAN yönetiminin sendika ile birlikte yaptıkları yoğun çalışmalar ile anlaşmaya varıldığını ifade ederek, grevin sonlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.


Bir süre önce İZBAN'da çalışan sendikalı işçilerin anayasal hakları olan grev haklarını kullandıklarını dile getiren Arslan, İzmir'e sıkıntı oluşturan bu grevi ortadan kaldırmak ve sendikayla anlaşmaya varmak için yoğun çaba ve mesai harcandığını vurguladı.


Seferler yarın başlayacak

Grevin sonlanmasıyla birlikte yarın...