12 / 05 / 2024

izban menderes durağı

izban menderes durağı

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'nun İZBAN'da isim değişikliği önerisi, TCDD tarafından kabul edildi. Soylu, "Cumaovası'nın Menderes'in eski adı olduğunu bilmeyen çok kişi vardı. Yapılacak değişiklik, tanıtıma da katkı sağlayacak" dedi

Adnan Menderes Havalimanı'na yakışan tasarım ödülü!

2014 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılan İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni iç Hatlar Terminali, Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından belirlenen Ulusal Çelik Yapı Tasarım ödülü'ne layık görüldü.

Menderes Türel: Antalya her yeriyle turizmin bir parçası olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın değişeceğini ve yenileneceğini, sadece sahilleriyle değil, her yeriyle turizmin bir parçası olacağını söyledi. Menderes Türel, turizmcilere iş birliği çağrısı yaptı.

Adnan Menderes Havalimanı Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülü'nü aldı!

TAV İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilerek 2014 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılan İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni İç Hatlar Terminali, "Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülü"ne layık görüldü.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı çelik yapı tasarım ödülü aldı!

TAV İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilerek 2014 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılan İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni İç Hatlar Terminali, "Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülü"ne layık görüldü.

Adnan Menderes Havalimanı yeni iç hatlar terminali ödül aldı!

TAV İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilerek 2014 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılan İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni İç Hatlar Terminali, "Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülü"ne layık görüldü.

DASK Anadolu Buluşmaları’nın üçüncü durağı Sivas’ta gerçekleşti!

DASK tarafından düzenlenen DASK Anadolu Buluşmaları’nın son durağı Sivas oldu. Deprem bilincinin artırılması için düzenlenen etkinlik Sivas Valisi, Sivas Belediye Başkanı, Sivas yerel yönetimi, DASK yöneticileri ve Sivaslıların katılımıyla gerçekleşti.

Menderes Türel: Zeytinköy başka bir kimliğe bürünecek!

Menderes Türel, Antalya İşadamları Deıneği'nin (ANTİAD) toplantısına konuk oldu. Başkan Türel, bugüne kadar yapılan yatırımlarla ve yeni projelerle ilgili işadamlarına bilgiler verip, sorularını yanıtladı.

Menderes Türel: Raylı sistem Varsak'a bağlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel raylı sistem güzergahının genişletileceğini söylerken, sisteme önümüzdeki süreçte, Aksu' nun yanı sıra, Varsak' ın da dahil edileceğini açıkladı...

Küçük Menderes'e 6 adet arıtma tesisi yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Küçük Menderes Havzası'nda 6 ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurmak için çalışmalara başladı. Avrupa standartlarındaki arıtmaların kurulacağı yerleşimler arasında, Ödemiş'in turistik mahallesi Gölcük de var.

Elektrik kesintisi nedeniyle THY uçağı Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yaptı!

Milas - Bodrum Havalimanı’nda elektrik kesintisi nedeniyle pistin ışıklarının kesilmesi sonucu İstanbul - Bodrum seferini yapan THY uçağı İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yapmak zorunda kaldı.

Metro'nun yeni durağı yepyeni bir şehir Ispartakule: Bizim Evler 6!

Toplam 1.200 konut ve 60 dükkandan oluşan Bizim Evler 6 projesi 2019 yılında tamamlanması planlanan Beşiktaş - Mecidiyeköy- Gaziosmanpaşa - Bahçeşehir metro hattının Ispartakule durağına yürüme mesafesinde konumlanacak...

İzmir Küçük Menderes Havzası'nda 6 arıtma tesisi yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Küçük Menderes Havzası'nda 6 ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurmak için çalışmalara başladı. Avrupa standartlarındaki arıtmaların kurulacağı yerleşimler arasında, Ödemiş'in turistik mahallesi Gölcük de var...

Küçük Menderes'e 6 arıtma tesisi yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi Küçük Menderes Havzası'nda 6 ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurmak için çalışmalara başladı. Avrupa standartlarındaki arıtmaların kurulacağı yerleşimler arasında, Ödemiş'in turistik mahallesi Gölcük de var.

izban menderes durağı Haberi

izban menderes durağı


TCDD, Menderes Belediyesi'nin talebi üzerine Aliağa-Menderes Hattı'nın son istasyonu olan "Cumaovası" ismini, Menderes olarak değiştirdi. Aliağa-Menderes Raylı Sistem Projesi'nin Torbalı, Selçuk ve Bergama'ya uzatılması için çalışmalar devam ederken, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, son istasyon olan "Cumaovası" isminin kaldırılarak Menderes yapılmasını istedi. Soylu'nun talebi kabul edildi ve TCDD, isim değişikliğine onay verdi. TCDD 3. Bölge Müdürü Murat Bakır, "Yapılan değerlendirme sonrasında isim değişikliğine olumlu yanıt verdik. Sinyalizasyon sistemine dokunmayacağız. Sadece tanıtımlar ve anons sisteminde düzenleme yapılacak" dedi.


"Karışıklık oluyordu"

İsim değişikliği talebinde bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da karışıklığa neden olan durumun düzeltilmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Soylu, "İZBAN'ın çalıştığı sistemin adı gündeme geldiğinde 'Aliağa-Menderes Projesi' deniliyor. Fakat Menderes yerine "Cumaovası" ifadesi var. İstasyonların ve aktarma merkezlerinin her tarafında isim...