06 / 05 / 2024

İZBAN ödemiş hattı

İZBAN ödemiş hattı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tire'de Hizmet Merkezi açtı. Başkan Kocaoğlu, 100 kilometrelik İZBAN hattının Torbalı ve Selçuk'tan sonra Tire ile Ödemiş'e kadar uzayacağını da açıkladı Hizmetler ilçelere taşınıyor

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Tunç Soyer'den Aliağa-Bergama İZBAN hattına ilişkin açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Aliağa Bergama İZBAN hattına ilişkin konuştu. Soyer, TCDD ile ortak yapacakları 52 kilometrelik hatta Büyükşehir'in hazırlıklarını bitirdiğini belirtti.

İZBAN hattı otogara kadar uzatılacak!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugünkü yazısında İzmir'deki İZBAN hattı projesiyle ilgili bilgi verdi. Yılmaz, projenin otogara kadar uzatılacağıını belirtti.

Halkalı-Sirkeci banliyö hattı 2018'in sonunda tamamlanacak!

İstanbul-Ankara yüksek hızlı tren hattının entegrasyonu için kapatılan Halkalı-Sirkeci arası banliyö tren hattındaki çalışmaların son durumu havadan görüntülendi. Ulaştırma Bakanı Ahmet “2018 sonunda bu iş tamamlanıyor” demişti.

İZBAN hattının imar planı tamamlandı!

İzmir Aliağa'dan Bergama'ya uzatılacak olan İZBAN hattıyla ilgili düzenlemesi Şakran, Zeytindağ, Yenikent ve Bozköy'den devam ederek Bergama'ya ulaşan güzergâhla ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi, imar planlarıyla ilgili kritik düzenlemeyi tamamladı.

İzban hattı alt geçidi bitmedi!

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni Anadolu Caddesi’ne bağlayacak 100 metrelik yol bir türlü yapılamadı. Büyükşehir Belediyesi’nin İZBAN hattının altına acilen geçit yapması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, “Alt geçit olmadığı 4-5 kilometre dolaşmak zorunda kalıyoruz” dedi.

Ahmet Arslan Ödemiş yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan incelemelerde bulunmak üzere iki günlüğüne İzmir’e geldi. Bakan Arslan’a program dahilinde eşlik eden Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, ilçedeki demiryolu hattıyla ilgili görüşmelerde bulundu.

İzban Torbalı hattı bugün açılıyor!

Torbalı hattında 6 Şubat’ta yolcu taşımaya başlayan İZBAN’ın ertelenen resmi açılış töreni, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla bugün gerçekleşecek.

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

İZBAN’ın 30 kilometrelik Torbalı hattında ilk seferler, bugün saat 05.25’te, Tepeköy ile Cumaovası istasyonlarından karşılıklı olarak başladı. İlk verilere göre altı istasyonu kullanan yolcu sayısı 5 binin üzerine çıktı.

İzmir Büyükşehir'den yeni üst geçit!

İZBAN Torbalı hattının 6 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek açılış günü için son hazırlıklar yapılırken, İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen istek üzerine hat üzerindeki yaya üst geçitlerine bir yenisini daha ekliyor.

Ödemiş'te doğalgaz için hedef 2017!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, 2017'de Ödemiş'te doğalgaz kullanılması için girişimlerin sürdüğünü, 2-3 ay içinde Tire'den Ödemiş'e boru hattıyla doğalgaz getirileceğini kaydetti

İZBAN hattı Tire ile Ödemiş'e kadar uzayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tire'de Hizmet Merkezi açtı. Başkan Kocaoğlu, 100 kilometrelik İZBAN hattının Torbalı ve Selçuk'tan sonra Tire ile Ödemiş'e kadar uzayacağını da açıkladı Hizmetler ilçelere taşınıyor

İzban hattı Selçuk aksı için çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TCDD ortaklığında gerçekleştirilen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan İzmir Banliyö Sistemi İZBAN hattı, Torbalı’dan sonra Selçuk’a kadar uzatılıyor.

İZBAN ödemiş hattı Haberi

İZBAN ödemiş hattı

Tire Hizmet Merkezinde: İZSU ESHOT, İtfaiye, Hemşire Hizmetleri, Teknik gibi birimlerin işleri takip edilirken, sorunların çözümü için çok sayıda personel görev yapacak. Tire'de yapımı planlanan arıtma tesisinin bazı engellere takıldığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu. "Tarım ve hayvancılık alanında bakanlığın bile yapmadığı hizmetlerde bulunduk ve üreticilerimize yardımcı olduk" dedi.

DDY ile anlaşma aşamasında

11 yıl önce göreve geldiğinde, İzmir'de raylı ulaşım sisteminin 11 kilometre olduğunu hatırlatan Kocaoğlu. "Şimdi 100 kilometrelik çalışan bir sistem var. Torbalı ve Selçuk merkezlerinin de işlerlik kazanması ile bu daha da uzayacak. İleriki dönemlerde Tire ve Ödemiş'te de raylı ulaşım sistemini, IZBAN'ı görebileceksiniz. Bu konuda Devlet Demir Yolları (DDY) ile anlaşma aşamasındayız" diye konuştu.



Posta...