06 / 05 / 2024

İzban Torbalı çehresini değiştirecek

İzban Torbalı çehresini değiştirecek

Türkiye'nin en büyük kent içi banliyö sistemi İZBAN'ın yeni açılan 30 kilometrelik Torbalı hattı vatandaşların akınına uğradı.

Torbalı Millet Bahçesi projesinde sona geliniyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, ilçenin çehresini değiştirecek ve 25 bin metrekarelik alan üzerinde projelendirilen; aynı zamanda TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın da destelediği Millet Bahçesi projesinde sona doğru geliniyor. 

Torbalı gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

İzmir Torbalı ilçesinde şehir içi banliyö trenleri olarak bilinen İZBAN'ın da devreye alınmasıyla birlikte arsalar değer kazandı.

İzmir Torbalı'daki taşıt altgeçidi tamamlanıyor!

İZBAN'ın ilçeye ulaşmasıyla toplu ulaşımda yeni bir döneme giren Torbalı'da, Büyükşehir Belediyesi'nden karayolu trafiğini rahatlatacak bir hamle daha geliyor. 4543 Sokak ile 3677 Sokak kesişimine inşa edilen taşıt altgeçidi tamamlanma aşamasına geldi.

İzmir Torbalı'nın konut ihtiyacı arttı!

Küçük Menderes Havzası üzerindeki verimli topraklara sahip Torbalı, 700'e yakın sanayi kuruluşunun yanı sıra İZBAN ulaşımı, otoyol bağlantısı, konut sayısının artması, kent merkezine yakın ama sakin bir ilçe olması nedenleriyle tercih nedeni oldu.

İzmir Torbalı Karakuyu Mahallesi meydan düzenlemesi hizmete açıldı!

Torbalı Belediyesi ilçenin çehresini değiştirecek meydan projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. İlçenin Karakuyu Mahallesi'nde meydan düzenlemesi tamamlanarak hizmete açıldı.

İzban, Torbalı'ya direkt sefer için hazır!

Torbalı'nın açılmasıyla birlikte 110 kilometrelik hat uzunluğuna erişen İZBAN, yolcu yoğunluğunun en fazla olduğu sabah ve akşam saatlerinde Tepeköy-Menemen ile Aliağa-Cumaovası arasında günde 51 direkt sefer düzenlemek için gerekli planlamayı yaptı.

Torbalı Meydan projesi tamamlandı!

İzmir'de, Torbalı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde yapımına başlanan ve kentin çehresini değiştirecek meydan projesi çalışmalarında sona gelindi. Projenin açılış tarihi ise 20 Şubat 2016 olarak belirlendi

İzmir Torbalı'ya 20.5 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN seferleriyle kent merkezine ulaşımı kolaylaşan Torbalı’nın mahallelerinde kanal alt yapısını yeniliyor, kanalı olmayan bölgelere ise yeni hat döşüyor.

İzban Torbalı hattı bugün açılıyor!

Torbalı hattında 6 Şubat’ta yolcu taşımaya başlayan İZBAN’ın ertelenen resmi açılış töreni, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla bugün gerçekleşecek.

İZBAN Torbalı metrosunu ilk gün 5 bin kişi kullandı!

Türkiye'nin en büyük kent içi banliyö sistemi İZBAN'ın 30 kilometrelik Torbalı hattı, geçtiğimiz Cumartesi günü törensiz olarak hizmete açılmıştı.

İzban Torbalı'nın çehresini değiştirecek!

Türkiye'nin en büyük kent içi banliyö sistemi İZBAN'ın yeni açılan 30 kilometrelik Torbalı hattı vatandaşların akınına uğradı.

İzmir Torbalı'daki 80 toki konutu ne zaman satışa çıkacak?

İZBAN hattının açılmasıyla İzmir'in yeni çekim merkezi olan Torbalı ilçesindeki 80 TOKİ konutu, açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılacak.

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

İZBAN’ın 30 kilometrelik Torbalı hattında ilk seferler, bugün saat 05.25’te, Tepeköy ile Cumaovası istasyonlarından karşılıklı olarak başladı. İlk verilere göre altı istasyonu kullanan yolcu sayısı 5 binin üzerine çıktı.

İzban Torbalı çehresini değiştirecek Haberi

İzban Torbalı çehresini değiştirecek

Türkiye'nin en büyük kent içi banliyö sistemi İZBAN'ın yeni açılan 30 kilometrelik Torbalı hattı vatandaşların akınına uğradı. İZBAN istasyonu ile Torbalı'nın metropol ilçe haline geleceğine dikkat çeken Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, projeye katkı sağlayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a minnettar olduklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ve emeği geçenlere de teşekkürlerini ileten Görmez, "Ödemiş'ten Tire'ye, Selçuk'a Bayındır'a kadar bütün vatandaşlarımız seyahat için kendi araçlarıyla Torbalı'ya gelip buradan İzmir'e İZBAN hattını kullanarak gidiyorlar. Çok yoğun bir talep var. İnsanların sevinçleri gözlerinden okunuyor. Hepimiz mutluyuz" diye konuştu. Torbalı'nın tarım ve sanayi şehri olarak tanındığını kaydeden Adnan Yaşar Görmez, şimdi turizmde de iddialı konuma geleceklerini belirtti. Diğer yandan İZBAN Torbalı hattının ertelenen açılışının 14 Şubat Pazar günü yapılacağı...