20 / 06 / 2024

izbeton asfalt tesisi

izbeton asfalt tesisi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, iki yeni şantiyesini devreye alarak asfalt ve parke-bordür üretiminde rekor hedefleyen İZBETON'u ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

İZBETON’dan 8 ilçeye asfalt ve parke çıkarması!

İki yeni şantiyesini devreye alarak asfalt ve parke-bordür üretiminde rekor hedefleyen İZBETON, başta sınırlarına sonradan dahil olan Ödemiş, Dikili, Kiraz, Bergama, Karaburun, Kınık, Tire ve Beydağ köyleri olmak üzere asfalt ve parke atağına başlıyor.

Kocaeli'ye asfalt üretim tesisi kuruluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde kurulum aşamasında olan ve asfalt üretimi gerçekleştirecek yeni asfalt plentinin yapımını denetledi.

Serik Belediyesi, Asfalt Plent Tesisi kuruyor!

Serik Belediyesi, Şatırlı Mahallesi Azaplar mevkiinde Asfalt Plent Tesisi kuruyor. Yatırımla ilçe merkezi ve mahallelerindeki cadde ve sokakların yol kaplamalarında kullanılmak üzere asfalt ürünleri üretimi gerçekleştirilecek.

Kocaeli Kartepe'de 6.6 milyon TL'ye satılık asfalt üretim tesisi!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, Kocaeli Kartepe'de asfalt üretim tesisini satışa çıkardı. Sanayi bölgesinde bulunan tesisin toplam satış bedeli 6 milyon 686 bin 676 TL olarak belirlendi.

Zonguldak Asfalt Plent ve Plent Miks Tesisi ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

Zonguldak İli, Kdz. Ereğli İlçesi:'ne yapılması planlanan Asfalt Plent ve Plent Miks Tesisi projesinin ÇED toplantısı 10 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

Antalya Döşemealtı'daki villa arsası alanına asfalt tesisi mi kurulacak?

Döşemealtı Belediyesi'nden villa arsası alarak ev yapanlar, evlerinin bitişiğine parke taşı ve asfalt tesisi kurularak cezalandırılıyor. Bölgede yaşayanlar imza kampanyası başlattı

İzbeton'un Pınarbaşı'nda mıcır tesisi kurması tartışma yarattı!

İZBETON’un Pınarbaşı’nda bir taş ocağının ruhsatını kiralayıp mıcır tesisi kurması sektör temsilcileri arasında tartışma yarattı. Temiz İzmir Derneği Başkanı Nivent Kurtuluş işletmenin nakliye maliyetini artıracağını savundu.

Malatya Asfalt Plenti Tesisi'nde çalışmalar inceledi!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Asfalt Plenti Tesisi alanında ve çevresinde yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erzurum'da Bitüm Tank Tesisi kurulacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentte 10 bin ton kapasiteli Bitüm Tank Tesisi kuruyor. Böylelikle yaz döneminde asfalt sezonunda kullanılacak olan bitüm kıştan depolanacak.

Kahramanmaraş Asfalt Plent Tesisi projesinin toplantısı 1 Aralık'ta!

Kahramanmaraş İli Türkoğlu İlçesi'nde yer alan Asfalt Plent Tesisi Projesi'nin ÇED toplantısı 1 Aralık 2015 günü saat 15:00'da yapılacak.

Denizli Kalker Ocakları Kırma-Eleme Tesisi projesinin toplantısı 6 Aralık'ta!

Denizli Pamukkale'de bulunan 2-a Grubu Kalker Ocakları, Kırma-Eleme Tesisi Hazır Beton Santrali ve Asfalt Plent Tesisi Projesi'nin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 6 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Esenlik İmar İnşaat, Malatya'da asfalt tesisi açtı!

Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnş. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından bölgenin asfalt ihtiyacını karşılayacak dev tesis açıldı. Bir sezonda 800 bin ton asfalt üretme kapasitesine sahip tesis bölgenin asfalt ihtiyacını karşılayacak.

izbeton asfalt tesisi Haberi

izbeton asfalt tesisi


Günün ilk ışıklarıyla birlikte İZBETON Genel Müdürlüğü'nün Bornova'daki tesislerine giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hazırlanan kahvaltı sofrasına işçilerle birlikte oturdu. Bu yıl 6. kez düzenlenen etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Kocaoğlu, il sınırlarının tamamımı kapsayan hizmet alanlarıyla birlikte iş yüklerinin arttığını dile getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, en uzak noktalara bile hızlı bir şekilde hizmet götürebilmek için Bergama ve Bayındır'da iki yeni şantiye kurduklarını hatırlatarak, “İzmir'de son dönemde altyapı yatırımları giderek arttı. Özellikle doğalgaz şirketinin 10 yıldır süren altyapı çalışmaları da buna eklenince, kentte hiçbir dönem bu kadar yoğun asfalt, parke, kaldırım çalışması yapılmadı. Şu an kışa hazırlanıyoruz. Onun için güçlü bir hamle yapmamız ve daha çok çalışmamız gerekiyor” diye konuştu. 


Yeni asfalt tesisini inceledi

Başkan Aziz...