03 / 05 / 2024

İZBETON kötü mü yönetiliyor

İZBETON kötü mü yönetiliyor

İZBETON'un özel sektörle rekabet edecekken doğru yönetilemediği için zarar ettiğini aktaran AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, "Şirketin ne kadar kötü yönetildiğini sık sık değişen yöneticilerinden görüyoruz" dedi

FED faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?

FED'in faiz kararı merakla beklenirken, Ekonomist Tunç Şatıroğlu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve "Fed faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?" diyerek bu sorunun yanıtını verdi. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Dnç Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnç Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Dinçer İrten tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

ODE Yalıtım'dan son 5 yılda 55 milyon dolarlık yatırım!

ODE Yalıtım, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. ODE, 2012 -2017 yılları arasında Eskişehir’deki yeni üretim tesisi yatırımı, iki hisse devir alımı ve Çorlu fabrika modernizasyonu ile birlikte toplam 55 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

Albayrak Mimarlık Tasarım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Albayrak Mimarlık Tasarım Hafriyat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Aşçı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yafa Proje Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Müşavirlik Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yafa Proje Harita Mühendislik İnşaat Taahhüt Müşavirlik Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berat Odabaş, Serkan Şen ve Adil Şen ortaklığında kuruldu.

Modus Mühendislik İnşaat İç Mimarlık Tasarım Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modus Mühendislik İnşaat İç Mimarlık Tasarım Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Alparslan tarafından kuruldu.

Isı yalıtımıyla 12 milyar dolarlık tasarruf!

TERMOSAN Mühendislik'in Yönetim Kurulu Başkanı Suat İnan, ısı yalıtımının faydalarından bahsetti. İnan, Türkiye'nin enerji tüketiminde 10-12 milyar dolarlık tasarruf sağlanabileceğini söyledi.

Körfez GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez GYO kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Avrasya Tüneli'nin tüm kısımları trafiğe açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Avrasya Tüneli'nin tüm kısımlarının trafiğe açıldığını duyurdu.

Polatercin İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Besicilik Turizm İthalat İhr.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Polatercin İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Besicilik Turizm İthalat İhr.Ve Tic.Ltd.Şti 500 bin TL sermaye ile bugün Murat Tardu ve Veysel Baş imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkulde 300 milyon dolarlık tanıtım 15 milyar dolar getirir!

DAP Yapı Başkanı Ziya Yılmaz, gayrimenkulde azalan yabancı talebinin tanıtımla aşılabileceğini söyledi. Yılmaz, Emlak Konut ve inşaat firmalarının oluşturacağı 300 milyon dolarlık tanıtım fonunun yılda 15 milyar dolar gelir getirebileceğini belirtti.

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

ODE, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 38’si düzenlenen Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’ın standı ve ürünleri büyük ilgi gördü.

İZBETON kötü mü yönetiliyor Haberi

İZBETON kötü mü yönetiliyor


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Ocak ayı son olağan meclis toplantısı Aziz Kocaoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki şirketler için sermaye artırımının gündeme geldiği mecliste söz alan Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, 870 çalışanı bulunan ve dönem dönem çalışan sayısı bin 800 ile 2 bin arasında değişen İZBETON şirketinin 2011 yılında zarar ettiğine dikkat çekti. 2012 yılında toparlanmaya çalışan şirketin 2013 yılında yine zarar ettiğini, 2014 yılıyla ilgili henüz beyanname dönemi gelmediği için durum tespitinde bulunamadıklarını ifade eden Doğan, "Sermaye artışı için talep edilen bedelin, İzmir'in kuzey ve güney bölgelerinde şantiye kurmak ve bu şantiyelerdeki makine ve ekipman için kullanılacağı komisyonda beyan edildi. Neden? Çünkü eski makineler atıl bir vaziyette bekletiliyor. Bu makineler neden şu ana kadar...