07 / 05 / 2024

İZENERJİ eylem

İZENERJİ eylem

İZENERJİ şirketinde çalışan DİSK Genel İş Sendikası üyesi işçiler, ihalenin iptal edilmesi için Kamu İhale Kurumu'na (KİK) yapılan başvurunun olumsuz sonuçlanmasının ardından, yine eylem yaptı

İZENERJİ işçileri eylem yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 'nin hizmet alımı ihalesini kaybeden belediye şirketi İZENERJİ 'nin işçileri, işsizlikle karşı karşıya kalacaklarını duyurmak için belediye önünde oturma eylemi yaptı.

İZENERJİ işçilerinden ihale protestosu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin şirketlerinden İZENERJİ şirketinin çalışanları, üstlendikleri park ve bahçeler hizmetleri için açılan ihalenin başka firmanın kazanması üzerine hak kaybına uğrayacakları gerekçesiyle eylem yaptı.

İZENERJİ A.Ş. çalışanları eylem yaptı!

Büyükşehir’in park ve yeşil alanlar ile ilgili ihalesinin Dermar Temizlik’e gitmesi üzerine isyan eden İZENERJİ A.Ş. çalışanlarından bir grup önce trafiği kapattı sonra da kendilerini yoldaki bariyerlere zincirledi

İZENERJİ işçilerinden taşeron eylemi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZENERJİ şirketinin işçileri, üstlendikleri park ve bahçeler hizmetleri için açılan ihalenin başka firma tarafından kazanılmasıyla hak kaybına uğrayacakları gerekçesiyle eylem yaptı

İZENERJİ işçileri eylem yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZENERJİ şirketinin işçileri, üstlendikleri park ve bahçeler hizmetleri için açılan ihalenin başka firma tarafından kazanılmasıyla hak kaybına uğrayacakları gerekçesiyle eylem yaptı

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri mağdurlarından eylem!

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri'nden ev alanlar mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Mağdurlar eylem yaparak evlerinin tamamlanmasını istedi.

Acunkent mağdurları Kısıklı'da eylem yaptı!

Acunkent mağdurları seslerini duyurabilmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı'da eylem yaptı.

Ukra mağdurları 11 Haziran'da eylem yapacak!

Sessizliklerini bozan Ukra mağdurları 11 Haziran'da yeni bir eylem yapacak, mağdurlar Ukra'nın kendilerinden istediği fahiş paraları protesto edecek.

Kayseri Suat Altın İnşaat'ın işçileri eylem yaptı!

Kayseri’de Suat Altın İnşaat'ta çalışan taşeron firmasının 30 işçisi eylem yaptı. Uğurevler Suat Altın Holding binası önünde basın açıklaması yapan grup mağdur olduğunu dile getirdi.

Balçova'da arsa mağdurlarından eylem!

İzmir Balçova'da arsa mağdurları eylem yaptı. 14 yıldır verilen mücadelede eylemler sürüyor.

Tabiat Parkı'nda yapılaşmaya karşı eylem!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Tabiat Platformu, Tabiat Parkı'nda yapılaşmaya karşı eylem düzenledi.

İBB, İklim Değişikliği Eylem Planı hazırlıyor!

İBB, İklim Değişikliği Eylem Planı hazırlanmaya başladı. Böylece belediye tarafından yapılan projelerle karbon emisyonlarının azaltılmasına katkı sağlamayı da hedefliyor.

Osmangazi Belediyesi'nin 5 Yıllık Yerel Eylem Planı onaylandı!

Osmangazi Belediyesi Eşitlik Birimi’nin, ilçede yaşayan dezavantajlı vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek adına hazırladığı 5 yıllık ‘Yerel Eylem Planı’, Osmangazi Belediye Meclisi tarafından da onaylandı.

Balçova arsa mağdurları eylem yaptı!

Balçova Belediyesi’nden arsa aldıktan sonra 1980 darbesi nedeniyle haklarını bir türlü alamayan arsa mağdurları, Üçkuyular’daki AVM inşaatı önünde eylem yaptı.

Saylan İnşaat mağdurlarından tabutlu eylem!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları yarın eylem yapacak. Eylem saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altında yer alan arsada gerçekleşecek.

Samsun Towers mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Ersa İnşaat imzası taşıyan Samsun Towers'ın mağdurları bugün Esenyurt'ta eylem yaptı. Orhan Gencebay'ın oynadığı reklamlarla dikkat çeken Samsun Towers projesinde 1.600 konut bulunuyor.

Bingöl’de katı atık bertaraf tesisi için eylem yapıldı!

Bingöl’de katı atık bertaraf tesisinden süzülen atık su ve etrafa yayılan kötü koku, köylülerin tepkisine neden oldu. Yıllarca çözülemeyen soruna tepki gösteren köylüler, 'Çöp kokusundan dolayı satılık köy' pankartı asarak eylem yaptı.

İnşaat Sektörü Stratejik Eylem Planı'nda ortaya çıkan 11 öneri!

İTO İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Vizyonu Stratejik Eylem Planı raporu yayınlandı. İşte İnşaat Sektörü Stratejik Eylem Planı'nda ortaya çıkan 11 öneri...

İZENERJİ eylem Haberi

İZENERJİ eylem


İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak İZENERJİ şirketinde çalışan DİSK Genel İş Sendikası üyesi işçiler, ihalenin iptal edilmesi için Kamu İhale Kurumu'na (KİK) yapılan başvurunun olumsuz sonuçlanmasının ardından, yine eylem yaptı. Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde toplanarak slogan atan çalışanlar, ihaleyi kazanan firmayı belediyeye sokmayacaklarını yineledi. Sabahın erken saatlerinde yüzlerce İZENERJİ A.Ş. çalışanı Büyükşehir Belediyesi önünde bir araya geldi. İşçilerin bağlı bulunduğu DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası tarafından gerçekleştirilen eylemde sendika yöneticileri açıklama yaptı. İhaleyi kazanan firma ortağının "Bir gün bile olsa, gelip işi alacağız" şeklindeki açıklamalarını hatırlatan Genel İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı Taner Şanlı, "Biz hiçbir şekilde taşeron firma çatısı altında çalışmayacağız" dedi. DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı da işçilere kadro verilmesini istedi. 



İhaleyi Denmar almıştı

İzmir Büyükşehir...