08 / 05 / 2024

İZFAŞ fuar izmir ihalesi

İZFAŞ fuar izmir ihalesi

İnsan kaynakları birimi olmasına rağmen "İnsan kaynakları ve danışmanlık hizmeti" almak için ihaleye çıkan İZFAŞ'ın, kazanan firmayla sözleşme tarihinden önce iş yapmaya başladığı ortaya çıktı

İZFAŞ, Fuar İzmir'i zarara mı uğrattı!

İZFAŞ, hala Ermit İnşaat'ın sorumluluğundaki Fuar İzmir'in bakım onarım işleri için ihaleye çıkarak kurumu zarara uğrattı. Üstelik kesin teminatı, "hak edişten düşerek" başka bir skandala imza attı

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'na yoğun ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın Ana Sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde tüm etkinliklerin başlaması ziyaretçi akınına uğradı....

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

Fuar İzmir Kavşak Projesi'nin kamulaştırmaları tamamlanıyor!

Fuar İzmir kavşak projesi için kamulaştırma çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart’ta açılacak Mermer Fuarı öncesinde seferberlik ilan etti.

MODEKO Fuar İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en kapsamlı mobilya ve dekorasyon fuarı MODEKO kapılarını açtı, fuarda 350 markanın yeni dönem koleksiyonlarını görmek mümkün.

Fuar İzmir Monoray Projesi'nde ÇED Raporu'na gerek yok!

İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de, ESBAŞ istasyonu ile Fuar İzmir arasında yapmayı planladığı 2,2 kilometre uzunluğundaki monoray projesi ÇED'in gerekli olmadığına karar verdi.

Fuar İzmir Monoray Projesi'nde ÇED süreci başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Fuar İzmir'e raylı sistemle ulaşımı sağlayacak monoray projesinin Proje Tanıtım Dosyası İzmir Valiliği tarafından uygun bulunarak Çevresel Etki Değerlendirme Yönetmeliği'ne göre değerlendirme yapılacak ÇED süreci başladı.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Folkart rüzgarı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde İZFAŞ tarafından düzenlenen Folkart’ın Ana Sponsoru olduğu 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ikinci günü (Cumartesi akşamı) renkli görüntülere sahne oldu.

Fuar izmir'in yol çilesi bitiyor!

Gaziemir'deki Fuar İzmir için planlanan yeni kavşak projesi için imar planlarını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma işlemlerinin sona ermesiyle birlikte ihaleye çıkarak yeni yolun inşasına başlayacak.

Fuar İzmir'in asma tavanları çöktü!

Başkan Kocaoğlu’nun her fırsatta iftihar ettiği Gaziemir’deki Fuar İzmir’de yağışlı havalarda çatının akması sonucu asma tavanlar çöktü, havalandırma tesisatı hasar gördü.

Fuar İzmir'in imar planına evet oyu veren üyelerden savunma istendi!

İzmir Büyükşehir’in Fuar İzmir’in jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu sorusuna cevap verememesinin ardından, başmüfettiş imar planına ‘evet’ oyu veren meclis üyelerinden savunma istedi.

10. Asansör Fuarı İzmir'de kapılarını açtı!

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi 10. Asansör Fuarı İzmir'de 10 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek sektörün dev buluşmasında son teknoloji ürünler vizyonda olacak.

22. Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, İzmir'de 22'nci kez açıldı. Terör saldırılarına ve ekonomik krize rağmen dünyanın 32 ülkesinden katıl gelen katılımcılar içinde iptal yaşanmadı.

Fuar İzmir Projesi harcanan miktar eleştirildi!

Başak Yasemin Arel, açıldığı günden beri tartışma konusu olan Fuar İzmir için, “Buraya harcanan 900 milyon lirayla İzmir’in ulaşım, alt yapı ve geri dönüşüm gibi sorunları çözülürdü” diye konuştu

İZFAŞ fuar izmir ihalesi Haberi

İZFAŞ fuar izmir ihalesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Fuarcılık Şirketi İZFAŞ, bünyesinde insan kaynakları birimi olmasına rağmen kurumsallaşma ve personel alımı gerekçesiyle "insan kaynakları ve danışmanlık hizmeti" almak üzere yaptığı ihaleyi kazanan firmadan, sözleşme tarihinden önce hizmet alımına başladığı ortaya çıktı. 1930'lı yıllardan 1990'a kadar Fuarlar ve Turizm Müdürlüğü olarak faaliyetlerini sürdüren, 25 yıldır da İZFAŞ adıyla hizmet veren kurumun "kurumsallaşmak" için bu tür bir ihaleye gerek duymasının yanında, kazanan söz konusu şirketle iş yapmaya, daha sözleşmeyi imzalamadan çok önce iş yapmaya başlaması ister istemez "ihaleler göstermelik mi yapılıyor" sorusunu akıllara getirdi. Egeli Sabah'ın ulaştığı belgelere göre İZFAŞ, kuruma alacağı personel ve kurumsallaşma çalışmaları için 27 Ocak 2015'te insan kaynakları danışmanlık hizmeti alım ihalesi yaptı. 4734 sayılı Kamu İhale Yasası'nın istisnaları düzenleyen 3/g maddesine...