28 / 07 / 2024

izinsiz gösteriler turizmi etkiliyor mu

izinsiz gösteriler turizmi etkiliyor mu

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), IŞİD'in Kobani'ye saldırıları bahane edilerek yapılan izinsiz gösteriler nedeniyle yaşanan iptallerin, İstanbul'daki otellerde 13 milyon avro kayba yol açtığını bildirdi.

Kripto varlık düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı! İzinsiz faaliyetlere 5 yıl hapis cezası verilecek!

Kripto varlıklara yönelik düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre izinsiz faaliyet gösterenlere üç yıldan beş yıla kadar hapis ve 5 bin günden 10 bin güne kadar adli para cezası verilecek. 

STK'lar "Tiny House"lara tepki gösterdi! Tiny House'lar tarım arazilerini işgal ediyor...

Edirne'de sivil toplum kuruluşları Tiny House'lara tarım arazilerini işgal ettikleri için tepki gösterdiler. Buna göre, Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı, "Bu şekilde tarım arazilerinin izinsiz olarak Tiny House adı verilen küçük evlerin kurulması sureti ile işgal edilmesi endişe vericidir

Şişli'nin göbeğinde tahliye yangını: Evden çıkarılmak istenen 3 kişi apartmanı ateşe verdi!

Ev sahibi ve kiracı kavgası boyut atladı.  Şişli'de izinsiz oturduğu ileri sürülen evin tahliyesine tepki göstererek yangın çıkaran 3 kişi, gözaltına alındı. 

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Demirtaş tarafından kuruldu.

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Baylan ve Murat Seheryıldızı ortaklığında kuruldu.

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu  Yılmaz tarafından kuruldu.

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun TBMM Genel Kurulu’nda görüşülerek onaylandı.

Fransa'da göçmenler oturum izni ve konut talebiyle gösteriler düzenledi!

Fransa'da kendilerine oturum izni ve konut imkanı verilmesini talep eden göstericiler, hükümet karşıtı pankartlar taşıdı.

Deluxe Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Deluxe Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Limited Şirketi Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Şahin, Ceyhun Güney ve Şenol Sevinç ortaklığında kuruldu.

İran'da inşaat sektöründe çalışan işçilerin eylemine hapis cezası!

İran'ın Merkezi eyaletine bağlı Arak kentinde maaşları ödenmediği sebebiyle Ekim 2019'da gösteriler düzenleyen işçilerin yargılandığı davada 42 inşaat sektöründe çalışan işçi için birer yıl hapis kararı alındı.

Tgh Sağlık Turizmi Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgh Sağlık Turizmi Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Gökhan Haytoğlu tarafından kuruldu.

Burdur Valiliği: Salda Gölü'nde sorumlu firmayla ilgili idari ve adli süreç başlatılmıştır!

Burdur Valiliği yaptığı açıklamada Salda Gölü yakınında çevre düzenlemesi yapan sorumlu firma hakkında izinsiz ve usulsüz çalışma yaptığı gerekçesiyle idari ve adli süreç başlatıldığını açıkladı.

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

izinsiz gösteriler turizmi etkiliyor mu Haberi

izinsiz gösteriler turizmi etkiliyor mu

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), terör örgütü IŞİD'in Kobani'ye (Ayn el Arab) saldırıları bahane edilerek yapılan izinsiz gösteriler nedeniyle yaşanan iptallerin, İstanbul'daki otellerde 13 milyon avro kayba yol açtığını bildirdi.


TUROB'tan yapılan açıklamada, Türkiye'nin güneydoğu sınırında Suriye ve Irak'taki savaş ortamından kaynaklanan sıkıntıların, turizme de iptal olarak yansıdığı belirtildi. 


"Kobani'ye yönelik IŞİD saldırılarının protesto edildiği olaylar sonrasında meydana gelen iptallerin henüz sektörü tehdit edecek boyuta ulaşmasa da geleceğe yönelik kaygıları da artırdığı" kaydedilen açıklamada, son olayların İstanbul otellerine etkisinin üye oteller arasında yapılan bir anket çalışmasıyla ortaya konulduğu aktarıldı.


TUROB üyesi otellerden alınan verilere göre, özellikle Kobani'deki olaylara yönelik olarak içeride meydana gelen protesto eylemlerinin yaşandığı haftanın bilançosunun ağır olduğu vurgulanan açıklamada, "TUROB'un araştırması birliğe üye 378 otel baz alınarak...