07 / 07 / 2024

İZKA İnşaat kentsel dönüşüm projeleri

İZKA İnşaat kentsel dönüşüm projeleri

İZKA İnşaat'ın kurucusu Azat Yeşil, Türkiye'nin dört yanında devasa kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştiriyor. Yeşil'e göre yanlış dönüşüm anlayışı İzmir'in geleceğini kilitleyecek hale geldi.

İZKA İnşaat'tan 35. yıl kampanyası! Merkez Yaşam Konak'ta yüzde 25 peşinat, 1.29 vade farkı ve 48 ay taksitle!

İZKA İnşaat tarafından başlatılan 35. yıl kampanyası kapsamında Merkez Yaşam Konak projesinde 25 peşinat, 1.29 vade farkı ve 48 ay taksit imkanı sağlanıyor. İşte Merkez Yaşam Konak Haziran 2024 fiyatları...

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova!

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Bornova detayları...

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Şua İnşaat'tan 4 yeni proje!

Şua İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine bu yıl da devam edecek. Şirket, içinde 3 bin 500 konutun olacağı 4 yeni projeyi hayata geçirecek. Projelerden 2'sine bu yıl içinde başlanacak. 

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

İzmir'de ada bazında kentsel dönüşüm şart!

İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, İzmir'de kentsel dönüşümün şart olduğuna dikkat çekti. "Ben hep ada bazında kentsel dönüşümü savundum" diyen Yeşil, "Projelerde ticari kaygı olduğunda insanlar tercih etmiyor. Bu nedenle daireler boş kalıyor" açıklamasında bulundu.

İnşaat sektörü son iki aydan umutlu!

Koronavirüsün inşaat sektörünü derinden etkilediğini söyleyen İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, son iki ayda sektörden umutlu olduklarını açıkladı. Yeşil, “Devletin teşvikleri sektörün yeniden canlanmasında oldukça önemli rol oynadı” dedi.

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

 6'ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

2013 yılında, kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla yapılan, 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl altıncısı 7 Kasım'da düzenlenecek...

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

“Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresinin” bu yıl altıncısı düzenlenecek. 7 Kasım 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek kongrenin basın toplantısı 4 Ekim'de yapılacak...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İZKA İnşaat kentsel dönüşüm projeleri Haberi

İZKA İnşaat kentsel dönüşüm projeleri

Tesadüflerle tanıdım İZKA İnşaat'ın kurucusu Azat Yeşil'i. Farklı bir işadamı profili vardı. Aslen Diyarbakırlı olan Yeşil, mütevazı ve bir o kadar da karşısındakine değer veren yaklaşımıyla dikkatimi çekti. Geçen yıllar beni yanıltmadı. Tevazudan ödün verdiğini görmedim. Adı her yerde duyulmasa da İZKA İnşaat, kentin en büyük inşaat çalışmalarına imza attı. Park Yaşam Mavişehir gibi uydu kent büyüklüğünde alanlar yarattı ve şimdi 3 büyük projeye daha hazırlanıyor. Hani bugünlerde 'ekonomi gidiyor da ne yöne gidiyor' tartışmalarının ortasındayken, Azat Yeşil'den hedeflerini dinlemek, Türkiye'nin dört yanındaki hareketliliğe tanık olmak iyi geldi. Tabii bir de kentsel dönüşüm tecrübelerine dayanarak dile getirdiği uyarıları dikkate almakta yarar var. 


¦ Diyarbakır'dan İzmir'e, ülkenin neredeyse iki ucu. Sizi inşaat sektöründe dev projelere götüren serüven nasıl başladı? 

Mimarım ve şehir...