29 / 04 / 2024

izka inşaat Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüsü inşaatı

izka inşaat Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüsü inşaatı

İZKA İnşaat, Ankara Çubuk'ta Esenboğa Havalimanı yanındaki Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüsü inşaatı için hazırlıklar başladı. Peki üniversitenin temeli ne zaman atılacak? Sözleşme ne zaman imzalandı? İşte cevaplar...

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çivi ve Koray Berber ortaklığında kuruldu.

'Coğrafya kaderdir' diyen Binali Yıldırım'dan yüksek enflasyon itirafı: Son yılların en yüksek düzeyinde

Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) göre yıllık yüzde 78,62, bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'na (ENAGRUP) göre ise yıllık 175,55’e yükselen enflasyon için Binali Yıldırım'dan dikkat çeken bir itiraf geldi. Yıldırım, 'Coğrafya kaderdir' diye konuştuktan sonra enflasyonun son yılların en yüksek düz

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Binnaz Yıldırım tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de İsa Yıldırım tarafından kuruldu.

Yıldırım Kaya: Kur artışlarından en çok inşaat sektörü etkilendi!

Bütçenin enflasyon ve kur farkı nedeniyle anlamsız hale geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, enflasyon ve kur artışlarından en çok inşaat sektörünün etkilendiğini söyledi.

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Ender Yıldırım tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım 25 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 25 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Yıldırım tarafından kuruldu.

izka inşaat Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüsü inşaatı Haberi

izka inşaat Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüsü inşaatı



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) ihalesini kazanan İZKA İnşaat, Ankara'nın Çubuk İlçesi'nde Esenboğa Havalimanı'nın yanındaki arazide Yıldırım Beyazıt Üniversitesi inşaatı için çalışmalara başladı. İZKA İnşaaat, bir greyderle Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa kampüsü için yol açıyor, peşinden de ekskavatör de yüzeysel kazılara başladı...



YBÜ Esenboğa Kampüs arsasında faaliyetler başladı... 



İZKA, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüsü ihalesini kaç TL ile kazandı?


İZKA İnşaat, TOKİ'nin Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüsü ihalesinin sözleşme bedelini, Emlakkulisi.com'a 86 milyon 995 bin TL olarak açıklamıştı. 


Detaylar için tıklayın!


İZKA, YBÜ Esenboğa Kampüsü inşaatı için sözleşmeyi ne zaman imzaladı?


20 Mart 2014'te düzenlenen ve Haziran ayında sonuçlanan ihalenin ardından Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kampüsü inşaatı için TOKİ ve İZKA İnşaat, 5 Haziran 2014 Perşembe günü sözleşmeye imza attı.


İZKA İnşaat, ne zaman...