02 / 05 / 2024

İzlem Çevre Enerji kimin

İzlem Çevre Enerji kimin

İzlem Çevre Enerji Eğitim Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Arslan Şen tarafından kuruldu. 

Ev alacaklara yeni müjde! İklime duyarlı, enerji verimli konutlar geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yaptığımız her konutu, enerji verimli, iklime duyarlı ve yüzde yüz sıfır atık hassasiyetiyle inşa edeceğiz” diye konuştu.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Sürdürülebilir binalarla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlanıyor!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti tartışıldı. Sürdürülebilir binalarla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlandı

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesi duyanları kahretti! Ölüm nedeni belli oldu

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenilerek genç yaşında hayata veda etti. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt'un ölüm haberini alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

10 yılda yaklaşık 1 milyon 300 bin binaya Enerji Kimlik Belgesi verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, binalarda Enerji Kimlik Belgesi uygulamasının başladığı 2011 yılından itibaren yaklaşık olarak 1,3 milyon binaya enerji kimlik belgesi verildi.

Sıfır enerji binalar, ZeroBuild Forum’20 de ele alınacak!

Çevre, ülke ekonomisi ve bireysel kazanım özelinde büyük bir öneme sahip olan ‘Sıfır Enerji Binalar’, Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Forum’20’de uluslararası konuşmacılar ve tüm ilgili paydaşların katılımı ile ele alınacak.

Çevre dostu yapılarla konutlarda enerji verimliliği!

5 Haziran Dünya Çevre Günü’ kapsamında açıklamalar yapan Türkiye İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: "Çevre dostu enerji verimli binalar gelecekte ülkelerin en önemli gündemi olacak” dedi.

Kuvvetli Mühendislik Ormancılık Peyzaj Çevre Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Kuvvetli Mühendislik Ormancılık Peyzaj Çevre Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kuvvetli tarafından açıldı. 

Çevre, imar ve enerji için mahkemeler kurulacak!

2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı yayımlandı. Buna göre, ihtisas gerektiren çevre, imar ve enerji gibi alanlarda yeni mahkemeler kurulacak...

Atıktan enerji elde edebilen 'akıllı ev' tasarladılar!

Türkiye'den 40 üniversite öğrencisi, yosundan enerji elde eden ve toprak panel yapı sisteminden oluşan sıfır enerji ve sıfır atık konseptli çevre dostu "akıllı ev" tasarladı...

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kaptan ve Mert Topcuoğlu ortaklığıyla kuruldu.

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sinan Bilgili tarafından kuruldu.

Sıfır Karbon Çevre Enerji Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sıfır Karbon Çevre Enerji Sanayi Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu. 

İzlem Çevre Enerji kimin Haberi

İzlem Çevre Enerji kimin

İzlem Çevre Enerji Eğitim Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Arslan Şen tarafından kuruldu. 

İzlem Çevre Enerji Eğitim Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
ÇEVRE VE DANIŞMANLIK 1-Kamu veya özel gerçek veya tüzel yatırımcılar için “Çevresel Etki Değerlendirmesi”(ÇED) raporlarını ve Proje Tanıtım Dosyalarını (PTD) hazırlamak. 2-Çevre sorunları ve bunların çözümüne yönelik her türlü araştırma,inceleme,proje plan program hazırlamak,kamu gerçek veya tüzel kişiler için çevre planlama ve diğer teknik konularda danışmanlık hizmetleri vermek,yatırımlarını izlemek. 3-Kentsel çevre yönetimi alanında içme suyu,atık su,altyapı,arıtma ve ısıtma tesisi gibi teknik altyapı etütlerini yapmak,ilgili projeleri hazırlamak,kentsel katı atıkların toplanması, depolanması ve bertaraf edilmesine dairprojeler hazırlamak.Atık yönetim planlarını yapmak ve bunların inşaatını gerçekleştirmek ve ana sözleşmesinde yazılı...