06 / 05 / 2024

izmir 2. alsancak projesi

izmir 2. alsancak projesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada tarihi elektrik fabrikasının olduğu bölgede ikinci bir Alsancak yaratacaklarını, Karabağlar ve Buca ilçelerine masal evleri kuracaklarını belirtti.

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak 2. Etap'ın değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak Projesi 2 Etap'ın değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO İzmir Alsancak Projesi 2 Etap'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Evora İzmir 2. Etap ön satışa çıktı!

İlk etap satışları tamamlanan Evora İzmir projesinde 2. Etap satışları başladı. Proje İzmir'in gözbebeği Alsancak'ta yükseliyor.

İzmir'e 2. Alsancak geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada tarihi elektrik fabrikasının olduğu bölgede ikinci bir Alsancak yaratacaklarını, Karabağlar ve Buca ilçelerine masal evleri kuracaklarını belirtti.

İzmir 2. Sulh Mahkemesi Buca'daki 5 arsayı satıyor!

İzmir 2. Sulh Mahkemesi tarafından Buca'da bulunan 5 arsa 29 milyon 975 bin TL'ye satılıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 10 Ekim'de gerçekleşecek.

Pekerler ile Emlak Konut'tan İzmir'e 2,2 milyarlık proje!

Pekerler Grup, Emlak Konut ile birlikte İzmir’de yeni bir proje için kolları sıvadı. Pekerler, Alsancak’taki Tariş arazisine 2,2 milyar TL’lik yatırım yapacak.

İzmir Altay Alsancak Stadı için geri sayım başladı!

Yeni Altay Alsancak Stadı’nın yapımı için geri sayım başlarken, Altaylı taraftarlar proje üzerindeki isteklerini Başkan Özgür Ekmekçioğlu’na iletti.

İzmir Alsancak Limanı için çözüm çağrısı!

İzmir Alsancak Limanı'nın özelleştirilme sürecindeki itiraz yolunda Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş 7 maddelik itirazın 2 maddesi üzerinde çözüm çağrısı yaptı.

Pehlivanoğlu Alsancak'ta 2. şubesini açtı!

Ali Pehlivanoğlu'nun 13'üncü, Pehlivanoğlu'nun genelinde ise 149. mağaza olan Alsancak-2 Şubesi, 3 bin çeşitten oluşan ürün gamı ile Alsancaklıların hizmetine sunuldu

İzmir 2. kordonda yenileme çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ikinci Kordonda yenileme çalışmaları için harekete geçti. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı’nın Ali Çetinkaya Bulvarı ile 1476/1 sokak arasında kalan kısmında (ikinci kordon) yenileme çalışması gerçekleştirecek.

Araplar İzmir 2. Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na gelecek!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nin desteğiyle TURAB Fuarcılık'ın 26-29 Mayıs 2015'te İzmir'de gerçekleştireceği, 2. Yapı-İnşaat Malzameleri ve Teknolojileri Fuarı'na 500 Arap işadamı gelecek..

İzmir'e Alsancak Stadı müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nin depremde yıkılma riski bulunduğu gerekçesiyle kapatıldığı için yaklaşık 8 aydır atıl durumda bekletilen Alsancak Stadı’nın akibetiyle ilgili ilk resmi açıklama geldi.

Akif Çağatay Kılıç İzmir'deki Alsancak Stadı'nı inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir'deki Alsancak Stadı ile yapılması düşünülen Göztepe ve Karşıyaka statlarının arazilerinde incelemelerde bulundu.

İzmir Alsancak İbis Otel değerleme raporu!

Akfen GYO, şirket portföyünde yer alan İzmir Alsancak Ibis Otel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin bildirdiği rapor...

izmir 2. alsancak projesi Haberi

izmir 2. alsancak projesi

Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın (EBSO) temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Meclis Başkanı Salih Esen ve meclis üyeleri tarafından ağırlanan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yeni projeler hakkında açıklamalar yaptı.

İkinci bir Alsancak geliyor


Bir süre önce İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan Alsancak Elektrik Fabrikası ve Alsancak trafiğinin rahatlatılması konusunda ‘Bölgede trafiğin yeraltına alınmasıyla ilgili çalışma devam ediyor’ diye konuşan Başkan Tunç Soyer, “Tarihi elektrik fabrikasının çevresiyle ilgili de çalışmalarımız var.  İkinci bir Alsancak yaratacağız. Alsancak Elektrik Fabrikası bilim müzesi, büyük kütüphane olabilir, sinema endüstrisine ev sahipliği yapabiliriz. Bunların hepsini İzmirlilerle birlikte düşüneceğiz. Sonuçta İzmir yeni bir yaşam alanına kavuşacak” şeklinde konuştu.

Ankara’ya gidiyoruz


Çiğli Tramvayı ve...