05 / 05 / 2024

İzmir 2020 yatırımları

İzmir 2020 yatırımları

İzmir Kalkınma Ajansı, 2020 yılından destek almaya hak eden 22 proje ile hibe sözleşmesine imza attı. 22 projeye 18 milyon lira destek sağlanacak.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları yüzde 65 arttı!

Türkiye’de gerçekleştirilen yabancı yatırımlarını toplam edinim adedi ve tüm işlemler bazında değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, yatırımların 2021'de 2020'ye göre edinim adedi bazında yüzde 65 yükseldiğini belirledi.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcunu 19 Ekim'de ödeyecek! 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye olan 6 milyon 370 bin 624 TL borcu 19 Ekim 2020 tarihinde ifa edecek. 

Mehmet Şeker: Yatırımlar için arsa tahsisi bekliyoruz!

Aandolu'nun köklü aile şirketleri de Kovid-19'la mücadele içerisinde. Tüm şirketler bu krizden en az hasarla çıkmayı istiyor. Tosyalı, Erdemoğlu gibi şirketler 2020 için planladıkları yatırımlarını ertelemiyor...

İzmir 2020 yatırımları Haberi

İzmir 2020 yatırımları

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda çalışmalarını sürdüren İzmir Kalkınma Ajansı, 2020 yılında İzmir genelinde yürütülecek olan "Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı", "Özel Sektörün Kurumsal Kapasitesinin ve Rekabet Edebilirliğinin Güçlendirilmesi Mali Destek Programı" ve "Küçük Menderes Havzası Sürdürülebilir Kalkınma Mali Destek Programı" kapsamıa göre destek alacak 22 projeyle hibe destek sözleşmelerine imza attı. 

Sabah'ta yer alan habere göre; İzmir Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında yapılan imza törenine İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ajans Yönetim Kuru Üyeleri ve proje yararlanıcısı kurumların yetkilileri katıldı. İmza töreninde konuşan İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ayyıldız, ilimizin iktisadi ve sosyal gelişmesine katkı sağlayacak 22 projeye 18 Milyon TL destek sağlanacağını ve alanında öncü olan bu projeler eliyle ortaya çıkacak çarpan etkisiyle elde...