20 / 05 / 2024

İzmir Adliyesi icra davaları son durum

İzmir Adliyesi icra davaları son durum

İzmir Adliyesi'ndeki icra müdürlüklerine 2014 yılında gelen dosya sayısı, bir önceki yıla göre yüzde 131 artarak 3 yıl önceki rakamlara yaklaştı...

Elazığ Fethi Sekin Külliyesi'nin inşaatı durdu!

İzmir Adliyesi önünde gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan Fethi Sekin adına memleketi Elazığ’da 1 Ocak 2019’da Fethi Sekin Külliyesi inşaatına başlandı ancak külliyenin inşaatı durduruldu.

Büyükada'da icra oyunu!

Büyükada’da Ahmet Y., 78 yaşındaki Yordan Ptolemeos Vizantiyadis’e 300 bin liralık icra kumpası kurarak iki dairesine el koydu.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Asena Atalay'ın Caner Erkin'e açtığı icra davası reddedildi!

Asena Atalay'ın Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin hakkında ‘Nafaka ödemiyor’ diye başlattığı 120 bin TL'lik icra takibi, mahkeme tarafından reddedildi.

Kocaeli Adliyesi'nin temeli 2018'de atılacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ AK Parti İl SKM Başkanlığı'nın programları kapsamında Kocaeli'ne geldi. Bölgede projeleri anlatan Bozdağ, Kocaeli Adliyesi'nin temelinin 2018'de atılacağını söyledi.

İbrahim Kutluay'a icra şoku!

Demet Şener tarafından zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açılan İbrahim Kutluay'a bir şok daha geldi. Tedbir nafakasını ödemeyen İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlatıldı.

Gerze Adliyesi için yeni hizmet binası yapılacak mı?

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a Gerze Adliyesi'nin yeni bir hizmet binasına taşınıp taşınmayacağını sordu..

İzmir Şehit Fethi Sekin Parkı açıldı!

Bayraklı Adliyesi'ne düzenlenen terör saldırısında kahramanca çarpışarak şehit düşen polis memuru Fethi Sekin’in adı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bayraklı’da 40 dönüm alan üzerine kurduğu parkta ölümsüzleşti

Caner Erkin icra takibini durdurdu!

Futbolcu Caner Erkin'in oğlunun giderlerini ödemediğini ileri süren Asena Atalay dava açıp, 450 bin liralık icra takibi başlattı. Caner Erkin'in avukatı Emrah Pamuk ise icra takibinin karara aykırı düzenlenmiş olduğu gerekçesiyle ödeme emrinin iptali için mahkemeye başvurdu.

Caner Erkin’e 120 bin liralık icra takibi!

Oyuncu Şükran Ovalı ile evlenen Caner Erkin’e, 120 bin liralık nafakayı ödemediği iddiasıyla eski eşi Asena Atalay icra takibi başlattı. Milli futbolcu, parayı kuruşuna kadar ödediğini açıkladı.

Türkiye İMSAD, İzmir'deki terör saldırısını lanetledi!

İzmir Adliyesi önünde dün gerçekleşen terör saldırısına ilişkin Türkiye İMSAD basın açıklaması yayınladı.

Taşyapı icra işlemlerine tepki!

Taşyapı'nın Kadıköy Belediyesi'ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması istemiyle başlattığı icra işlemine Kadıköy Kent Konseyi'nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum tepki gösterdi.

Kadıköy’deki kurumlardan Taşyapı’nın başlattığı icra işlemine tepki!

Kadıköy Kent Konseyi’nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum yaptıkları basın açıklamasıyla, Taşyapı’nın Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için başlattığı icra işlemine tepki gösterdi

İzmir Adliyesi icra davaları son durum Haberi

İzmir Adliyesi icra davaları son durum

İzmir Adliyesi'ndeki icra müdürlüklerine 2014 yılında gelen dosya sayısı, bir önceki yıla göre yüzde 131 artarak 3 yıl önceki rakamlara yaklaştı. 2014 yılında 28 İcra Müdürlüğü'ne 1 milyon 36 bin dosya geldi. 2013 yılından devirlerle toplam 1 milyon 400 bin dosyaya bakılırken, bu rakam 4 milyon nüfuslu İzmir'de yaşayanların üçte 1'inden fazlasının icralık olduğunu ortaya koydu.

İzmir Adliyesi'nde faaliyet gösteren 12 icra tetkik mercii hakimliğinde ceza ve hukuk davalarında 2014 yılında toplam 29 bin 832 dosyaya bakıldı ve 5 bin 940 dosya 2015'e devretti. 2013 yılında bakılan dosya sayısı 30 bin olmuştu. İcra tetkik mercii hakimliklerindeki dosyaların başında, yine önceki yıllara benzer şekilde en çok taahhüdü ihlal, nafaka ödememe, memur ve imza şikayetleri geldi.


Adliyedeki 28 ayrı icra müdürlüğüne ise ortalama...