28 / 04 / 2024

izmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı projesi

izmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı projesi

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda asfalt çalışmaları başlayacak. Korkuluk imalatları ve elektrik direklerinin montajının tamamlanmasıyla birlikte 22.5 milyon liralık Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı trafiğe açılacak.

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Adnan Kahveci Bulvarı imar planı askıda!

Bakırköy Adnan Kahveci Bulvarı Köprü Projesine ilişkin imar planı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı..

Alya Grandis'in lansmanı yapıldı! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

Beylikdüzü’nde prestij caddesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde inşa edilen Alya Grandis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor.

Alya Penta'da teslimler Nisan 2018'de!

Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci bulvarında hayata geçirilen Alya Penta projesi, büyük ve ferah daireleri ile geleneksel ailelerin ilgisini çekiyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden yeni kreş!

Beylikdüzü Belediyesi'nin Adnan Kahveci Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni kreşin inşaatı tamamlandı.

Nef Bahçelievler Adnan Kahveci fiyatları!

Nef Bahçelievler projesi toplam 1.023 daire ve 14 ticari birimden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 564 bin TL'den başlıyor...

İzmir Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi!

İzmir'in Kınık ilçesinde bulunan, kullanılamaz durumdaki Adnan Menderes'in adını taşıyan 60 yıllık Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi.

Beylikdüzü'nde her mahalleye kreş geliyor!

Her mahalleye kreş kazandıracaklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk olarak Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalarına başlanan kreşin yeni eğitim-öğretim yılında hizmete açılacağını söyledi.

Beylikdüzü'ne yeni kavşak geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaşam Vadisi 1. ve 2. Etabının bağlantı noktası olacak kavşak çalışmasını projelendiren ekip, uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Beylikdüzü'nde yeni bağlantı yolları açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde Çarşamba ve Pazar günleri oluşan pazar trafiğini rahatlatmak için bağlantı yollarının proje çalışmalarına başladı.

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri güncel fiyat!

İstanbul Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci Mahallesi'nde konumlandırılan 11. Mahalle Beylikdüzü Evleri güncel fiyat listesi 450 bin TL’den başlıyor.

Beylikdüzü'nde 41 milyon TL'ye satılık 4 adet arsa!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı Kavaklı ve Adnan Kahveci mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 41 milyon TL olarak belirlendi.

Bayraklı'ya yeni sahil geliyor!

Geçtiğimiz yıl İzmir'in Bayraklı ilçesinin bir bölümünde çevre düzenlemesine başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Şelale Deresi'nden Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'na kadar olan 10 futbol sahası büyüklüğündeki alanda inşaata başlıyor.

izmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı projesi Haberi

izmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı projesi


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 Nisan 2015 günü temeli atılan, Altınyol’dan Bornova ile Bayraklı ilçelerini birbirine bağlayacak Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın inşaat çalışmalarında son aşamaya gelindi. Yol dolgusu ve duvarlar bitirildi. Projenin Anadolu Caddesi üzerinde kalan kirişlerinin montajının yapılmasının ardından bayram sonrası asfaltlama çalışması gerçekleştirilecek. Böylece Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın ana gövdesi tamamlanmış olacak. Korkuluklar ve elektrik direklerinin montajının yapılmasıyla birlikte, kentin en önemli ulaşım projelerinden biri daha hizmete hazır hale gelecek. 22.5 milyon liraya mal olacak kavşak açıldığında, bölgedeki trafik önemli ölçüde rahatlayacak.


Konak ve Karşıyaka’ya kesintisiz bağlantı

Hayata geçirilecek proje kapsamında Smyrna Meydanı’ndan Anadolu Caddesi’ne kadar bağlantıyı sağlayan mevcut Bayraklı Adnan Kahveci Kavşağı’nın tren yolu geçişinden sonraki bölümü yenilenerek köprülerle Altınyol’a kadar uzatıldı. Bu sayede Altınyol bağlantısıyla Konak ve...