02 / 05 / 2024

izmir alsancak stadında son durum

izmir alsancak stadında son durum

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Alsancak Stadı'nın yeniden yapımıyla ilgili çalışmaların kaplumbağa hızıyla yürüdüğünü belirtti. Sertel, "İzmirli sporseverler cezalandırılıyor mu?" sorusunu gündeme getirdi.

Alsancak Stadı'nın inşaatı ne zaman başlayacak?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Alsancak Stadı'na startı vermek için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin söz konusu araziyedeki 4239 metrekarelik hissesini GSGM'ye devretmesini beklediklerini açıkladı.

İzmir'deki stat projelerinde son durum!

İzmir'deki statların son durumu hakkında bilgi veren Hamza Dağ, "İzmir statsız kalmayacak" dedi. Dağ, İzmirlileri stadyumsuz bırakmamak adına var gücüyle emek sarf ettiklerini söyledi.

Akif Çağatay Kılıç İzmir'deki Alsancak Stadı'nı inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir'deki Alsancak Stadı ile yapılması düşünülen Göztepe ve Karşıyaka statlarının arazilerinde incelemelerde bulundu.

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Alsancak Stadı 6 Kasım'da açılıyor!

İzmirli futbolseverlerin merakla beklediği Alsancak Stadı 6 Kasım 2021 tarihinde açılacak...

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Alsancak Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kasapoğlu, İzmir programı çerçevesinde çeşitli ilçelerde inşa edilecek gençlik ve spor yatırımlarıyla ilgili İzmir İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen protokol imza törenine katıldı.

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alsancak Stadı'nda geri sayım başladı!

İzmirli futbolseverlerin yıllar boyunca büyük hasretle beklediği Alsancak Stadı’nda sona gelindi. Statta ikmal ihalesi bekleniyor.

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alsancak Stadı 2020-2021 sezonuna yetiştirilmeye çalışılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı yaptığı açıklamada Alsancak Stadı'ndaki inşaat çalışmalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen kontrollü şekilde devam ettiğini belirtti.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Göztepe Stadı 2020'de, Alsancak Stadı 2021'de açılacak!

İzmir'in yıllardır büyük bir özlemle beklediği Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatlarında yol yarılanırken, futbolseverleri yeni tesislerin ne zaman açılacağıyla ilgili büyük bir heyacan yaşanıyor.

Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi!

Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi.

izmir alsancak stadında son durum Haberi

izmir alsancak stadında son durum

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın bir yıl önce İzmir'de yaptığı incelemenin ardından, "Tribünler yıkılıp yeniden yapılsın. Stat yeni sezona yetişsin" dediğini hatırlatan Sertel, "Stat hangi sezona yetişecek?" diye sordu.Sertel, yaptığı yazılı açıklamada ihalesi haklı gerekçelerle iptal edilen Göztepe ve Karşıyaka statları eleştiri malzemesi olurken, yapımı için iki yıldır hiçbir adım atılmayan Alsancak Stadı konusunda bakanlıktan tatmin edici bir açıklama gelmediğini ve ortaya proje dahi konulamadığını belirtti. Sertel açıklamasında şu ifadelere yer verdi:"Her İzmirli için ayrı bir önemi ve hatırası olan Alsancak Stadı, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle 2014 yılı ağustos ayında maçlara kapatıldı ve ancak 7 ay sonra yıkımına başlandı. Yıkım süreci bile çok yavaş işledi. Bugün gelinen noktada Alsancak için iki yıldır bir çivi bile çakılmadı. Son...