08 / 05 / 2024

izmir altınkum imar

izmir altınkum imar

İzmir Çeşme İlçesi, Altınkum Turizm Merkezi’ne ait Koruma Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı ölçekli Uygulama İmar Planları dün askıya çıktı...

İmar Yasasına Takılanlar Derneği: Meclis'e sunulan teklif güvenli binaların kayıt altına alınmasını kapsıyor!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Türkiye'nin X sosyal medya hesabından imar barışı ile ilgili bir paylaşım yapıldı ve "Sunulan kanun teklifinde Afet Risk Analiz Raporu alınarak güvenli binaların kayıt altına alınmasını, ekonomiye kazandırılmasını kapsamaktadır" denildi. İşte ayrıntılar...

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...

Özak GYO, Didim Altınkum'da yer alan arsa ile Bodrum Akyarlar'da yer alan arsalarının 2022 değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

First Class Otel icradan satılıyor! 37.2 milyon TL'ye...

Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum Mahallesi, Gevrek Mevkiinde yer alan ve 4672 ada 4 parselde kayıtlı First Class Otel icradan satılıyor...

İzmir Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı!

İzmir'in gün geçtikçe değer kazanan ilçesi Bornova'nın Altındağ mevkiinde hayata geçirilen Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

İzmir Menderes'te imar bilmecesi!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, geçtiğimiz sene  İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında imar çalışması gerçekleştirmişti. Fakat imar planları meclisten geri döndü.

Özak GYO'nun Didim arsasına 82.1 milyon TL'lik otel yapılacak!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Didim Milli Emlak'tan 8.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum, Hisar, Akbük ve Çamlık mahallelerinde yer alan 6 arsayı 8 milyon 152 bin 965 TL'ye satıyor...

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

İzmir Harmandalı'da imar sorunu çözüme kavuşuyor!

İzmir Çiğli Belediyesi, Harmandalı'da uzun zamandır çözüme kavuşması beklenen imar sorunlarında mutlu sona ulaşıyor. Belediye yeni imar planları düzenlemesini İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdi. 

Şehir Plancıları Odası'ndan İzmir Buca'daki imar planı değişikliğine ilişkin açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı’ndan sonra Buca'da yapılan nazım planı değişikliği yeni tartışmalara sebep oldu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir Örnekköy imar açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesinin yaptığı imar değişikliğine tepki gösteren vatandaşlarla Cumhuriyet Mahallesi'nde görüştü.

izmir altınkum imar Haberi

izmir altınkum imar


İzmir Çeşme İlçesi, Altınkum Turizm Merkezi’ne ait Koruma Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı ölçekli Uygulama İmar Planlarına ilişkin yapılan itirazlar İzmir-Manisa Planlama bölgesi 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı doğrultusunda ilgili kamu kurum ve kuruluşların görüşleri de göz önünde bulundurularak 3194 sayılı İmar Kanunu, 3621 sayılı Kıyı Kanunu, 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu, 644 sayılı KHK ce ilgili Yönetmelikleri kapsamında değerlendirilmiş olup, söz konusu planlar düzeltilen şekliyle Bakanlık Makamının 05 Ocak 2015 tarih ve 35 sayılı Olur’u ile 644 sayılı KHK’nın 13/A maddesi uyarınca onaylandı.


Onaylanan imar planları ve Plan Açıklama Raporunun 3194 sayılı “İmar Kanunu” uyarınca ve 23 Mart 2012 tarih ve 28242 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Korunan Alanlarda Yapılacak...