01 / 05 / 2024

izmir altyapı yatımı

izmir altyapı yatımı

İzmir'e yapılan projeleri anlatan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'e son 10 yılda 2,5 milyar dolarlık altyapı ve yol yatırımı gerçekleştirldiğini belirtti...

Bakan Uraloğlu'ndan İzmir'e yatırım raporu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir'de AK Parti iktidarları zamanında 215 milyar liralık ulaşım yatırımı yaptıklarını ve İzmir'in ihtiyaçlarını iyi bildiklerini kaydetti.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsrüf Yaşar tarafından kuruldu.

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

Ati Doğal Gaz Altyapı Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ati Doğal Gaz Altyapı Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Ssb Altyapı Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssb Altyapı Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Gündoğdu ve Ender Özeke ortaklığında kuruldu.

18 yılda 910 milyar TL'lik ulaştırma ve altyapı yatırımı yaptık!

İNTES'in konuğu olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin 18 yılda ulaştırma ve altyapıya 910 milyar TL'lik yatırım yaptığını belirtti ve önümüzdeki dönemde yatırımlarda karayolu ile demiryolunun payının eşitleneceğini söyledi.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

İzmir Yenifoça Yat Limanı, Yap-İşlet-Devret Modeli ile yaptırılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi 3996 sayılı Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli çerçevesinde yaptırılması işini ihale edecek. 

izmir altyapı yatımı Haberi

izmir altyapı yatımı
Türkiye'de hemen her alanda en fazla ilerleme kat edilen il İzmir. İzmir'e yapılan projeleri anlatan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'e son 10 yılda 2,5 milyar dolarlık altyapı ve yol yatırımı gerçekleştirildiğini, Adnan Menderes Havaalanı'na günde 80 uçağın iniş yaptığını kaydetti.
10 yılda büyük ilerleme Türkiyede ve İzmirde son 10 yılda sağlık alanında çok büyük ilerleme yaşandığına değinen Yıldırım, İzmir genelinde 55 hastane olduğunu ifade etti. Hastane sayısının önemli olduğunu ancak niteliğinin daha önemli görüldüğüne dikkati çeken Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Son 10 yılda İzmir hastanelerindeki yatakların nitelikleri otel kalitesine dönüştürülmüştür.
Bebek ölümlerini binde 30'dan binde 10'a indiren gelişmeyi İzmirde son 10 yılda yaşadık. Son 10 yılda İzmirde yapılan sağlık yatırımlarının tutan 1 milyar dolardır. İzmir Körfezi'nin kuzeyine ve...