19 / 05 / 2024

izmir atek kule

izmir atek kule

Atek Yapı tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilecek olan projenin 2013 ortasında satışa çıkması planlanıyor

İzmir Metropol Çarşı Kule'ye 110 milyon dolarlık yatırım!

İzmir'e 6 kule kazandıran Megapol Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, 7. kuleyi Konak'ın Yeni Kent Merkezi'nde 110 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriyor.

İzmir Megapol Çarşı Kule'de hemen teslim tapu!

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, Halkapınar-Konak bölgesine kurulan Çarşı Kule'nin satışlarından çok memnun olduklarını söyledi.

İzmir Atek Adress'in kaba inşaatı tamam!

Atek Yapı Genel Müdürü Tolga Duğles, İzmir Atek Adress projesinde kaba inşaatın tamamlandığını belirterek yılbaşına kadar komple tamamlamayı hedeflediklerini açıkladı.

İzmir Atek Adress ofis fiyatları!

İzmir Atek Adress ofis fiyatları 584 bin 550 TL'den başlayarak değişiyor. Atek Yapı'nın ofis projesi Atek Adress, bu yıl sonunda teslim ediliyor...

İzmir Megapol Çarşı Kule satış ofisi!

İzmir Megapol Çarşı Kule satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Megapol Çarşı Kule projesinde teslimlerin Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor...

İzmir Bayraklı'ya 2016'da 62 katlı kule yapılacak!

1 milyar liraya mal olacak Point Bornova'nın öyküsünü anlatan Kavuklar Gayrimenkul Grup Başkanı Metehan Kavuk, "Seneye Bayraklı'da 62 katlı 236 metrelik bir kule yapmayı planlıyoruz" dedi.

İzmir Atek Adress Ofisleri'nde fiyatlar 384 bin TL' den başlıyor!

Atek Yapı tarafından hayata geçirilen İzmir Atek Adress Ofisleri projesinde toplam 125 adet ofis bulunuyor. İzmir Atek Adress Ofisleri'nde fiyatlar 384 bin TL' den başlıyor.

İzmir' e 2 yeni proje! Megapol Çarşı Kule ve Megapol City!

Megapol İnşaat tarafından İzmir' de hayata geçirilecek olan Megapol Çarşı Kule ve Megapol Cİty projelerin lansmanı önümüzdeki günlerde yapılacak. Megapol Çarşı Kule projesi Konak İlçe' sinde, Megapol City Bayraklı İlçe' sinde yükseliyor.

Atek Kule nerede yer alıyor?

Bayraklı'da 26 katlı tek blok halinde inşa edilecek olan Atek Kule Adliye'ye binasına yakın konumda yer alacak

Atek Kule 2013 ortasında satışa çıkacak!

Atek Yapı tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilecek olan projenin 2013 ortasında satışa çıkması planlanıyor

İş GYO İzmir Ege Perla Karma Projesi 2 kule halinde yükseliyor!

İş GYO'nun İzmir Ege Perla Karma Projesi 2 kule halinde inşa ediliyor. Ege Perla projesi 18 bin 392 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Tango Kule'de 179 bin TL'den başlayan lansman özel fiyatlarla!

Dansı mimariyle birleştiren Tango Kule projesi Maltepe'de yükseliyor. Projede lansmana özel fiyatlar 179 bin liradan başlangıç gösteriyor

Tango Kule Residence'ta son durum! 179 bin TL'ye!

Tango Kule Residence'ta alanları 43- 62 metrekare arası 129 adet stüdyo/single, 56-79 metrekare arası 63 adet 1+1 suit dairelerin fiyatları 179 bin TL'den başlıyor

izmir atek kule Haberi

izmir atek kule

İzmir Bayraklı'da 22 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan Atek Kule Atek Yapı imzası taşıyor. Projede  3 kat otopark ve fitness salonu yer alacak.



Atek Kule 26 kat halinde yükselecek, projede 1 ve 8 kat arası home ofis, 8. kattan sonrası ise ofis olarak tasarlandı. Proje; Karşıyaka'ya, Atatürk Stadyumu'na, Bornova'ya ve Adliye'ye binasına yakın konumda inşa edilecek.



İzmir Atekkule'de yer alan dairelerin alanları 50 metrekare ile 300 metrekare arasında tasarlandı. 3 ay sonra temeli atılacak olan projenin 2013'ün ortasında satışa çıkması planlanıyor.



T : 0(232) 251 18 50

www.atekyapi.com.tr 

Ceren...